Home / Të ndryshme / Vetem të Ibrahim Rugova dhe Jezus Krishti ndodhi që Nënat e tyre i lindën këta pa prek Burrë me dorë!

Vetem të Ibrahim Rugova dhe Jezus Krishti ndodhi që Nënat e tyre i lindën këta pa prek Burrë me dorë!

Blerim Metaj
25 Qershor 2018
Rugovës i vdiq Baba 2 vite para se të lindte Rugova! Kjo tregon shumë!!
Pastaj ka fakte që Rugova është i biri i një Ashkalije (Rroktar) nga Lagjja “Keqaj”!
Për Keqajt ka degjuar i gjithë Burimi, e sidomos Cërrca e din shumë mirë që Keqajt kanë qenë Rroktar të familjës së Ibrahim Rugovës.
Pas lindjës së Rugovës, kur farefisi i Rugovës e kuptuan që Nëna e tij “Sofia” ka fjetur me Rroktarin Ashkali, e përzëjn Sofien me Rugovën nga Cërrca.
Pra kjo ishte arsyeja pse Rugova është rritur të dajtë e vet, sepse Cërrca i përzani (Leqiti).

Pastaj edhe Nëna e Jezusit (Maria) e lindi Jezusin pa prek Burrë me dorë! Gjë që është kundër ligjit të natyrës, more qoftë edhe kundër ligjit fetar!

Çka i Bashkon Jezusin e Lugovën a e dini?
Pra të dyt ishin kopilat e Rroktarve, Lugova i Magjupit, Jezusi i Bariut.
Të dyt ishin pacifist dhe Mashtruës!
Veç se Jezusi e mashtroj gjithë Botën, kurse Lugova vetëm disa injorantë.

About admin

x

Check Also

‘Dallëndyshet’ ikin me hezitim!

 Nga: Ramazan Bekteshi Kosovën e lash në duarë të sigurta, me një...