Home / Opinion / Qeveria e klanit Pronto manipuloj edhe me trupin pa jetë të simbolit të rezistencer Kombëtare Adem Demaci.

Qeveria e klanit Pronto manipuloj edhe me trupin pa jetë të simbolit të rezistencer Kombëtare Adem Demaci.

Shkruan; Xhemil ZeqiriZhelinë 01 08 2018

Qeveria deshtoi me keq se titistët e LDK! Më mirë e bëri LDK sesa qeveria e klanit pronto. Ata folën shumë mirë para Kamerave derdhen lot krokodili por, të shohim organizimin katas u  lutemi, përditësojeni që tanitrofal, zhgënjim total në popull.
1. Ne shkuam te menza e studentëve me disa gjeneral, atje s kishte as kush kur filluan të vijnë njerëzit u nervozuan filluan të thonë këtu ka diçka?!
2. Na thanë se nuk do bëhen këtu homozhet po te Sheshi Ibrahim Rugova filluan njerëzit të revoltohen. Kur shkuam atje Kufoma ishte mbuluar me Flamurin kombëtar shqiptar,kishin vendosur dy ekrane dhe e jepnin dokumentarin ku i ndjeri Demaçi fliste për Rugovën si tradhtar dhe se si e la popullin ia mbathi për në Itali?!!!!
3. E, e patën të nisen ora 12 dhe u nis ora 10.30 aty diçka…!
4.Thuhet se shumë autobusë ishin ndal që të mos hyjnë në Prishtinë, sepse ka shumë njerëz për varrimin dhe është bllokuar qyteti.
5, Maskarallaku i fundit që më tha dje një mik familjar pasi kishte kuptuar se unë kam qenë në varrim erdhi më përqafoi dhe me lot në sy më tha bravo…,na u nisëm disa makina prej Tetove. por një këshilltar i Hashimit dhe i Kadri Veselit u kishte thënë se:” kot shkoni nuk do mundeni që të arrini Prishtina është bllokuar nga marshimet e njerëzve nga të gjitha qytetet”!, Ketë shpifje e kisha dëgjuar edhe në Elez Han dhe Kaçanik nga mbështetësit e qeverisë Pronto. Kur kishte vdekur Rugova e gjithë administrata ka qenë e obliguaar të shkojë në ceremoninë mortore dhe Varrim. E për simbolin e rezistencës kombëtare tē pavdekshmin Adem Demaçi, qeveria organizoi spektakël antivlerë, dhe qëllimi ka qenë që fotografia të tregojë se ja Bashkimi kombëtar nuk ka mbështetje. E, jugo nostalogjikët titisto- rugovist që po e drejtojnë Kosovën kah Serbia dhe nëpërmjet saj për në Evropë është mbështetja popullore. I mbuloftë turpi organizatorët e klanit pronto që u tallen edhe njëherë me simbolin tonë kombëtar Adem Demaçi.

Fotografia e Xhemil Zeqiri

About admin

x

Check Also

LËVIZJA VETËVENDOSJE DHE UNË

Shkruan: Bajram Binaku Ndjehem sikur jam unë kopja e origjinalit të Lëvizjes...