Home / Opinion / Përgëzoj 14 vjetorin e daljës publike të Agjencionit të Pavarur Informativ MekuliPress

Përgëzoj 14 vjetorin e daljës publike të Agjencionit të Pavarur Informativ MekuliPress

Nga: Avdi Ibrahimi

Përgëzoj 14 vjetorin e daljës publike të Agjencionit të Pavarur Informativ MekuliPress

Jemi në 14 vjetorin e daljës publike të Agjencionit së Pavarur MekuliPress – Kritikë për media dhe për retorikë, një media Online e themeluar në Osllo të Norvegjisë që në vitin 2004, njëherit përzemërsisht i uroj katërmbdhjetë vjetorin e Agjensisë informative shqiptare-norvegjeze e cila po i shërben publikut në lirin e fjalës, njëkohësisht lirin e shprehjës në mbarë hapsirat shqiptare, ku një pjesë mediash të shtypura elektronike janë bërë vegla politike dhe ekonomike të sundimtarëve oligarkë, siç është RTK-ja, Klan Kosova, e të tjera të ngjashme më këto që lavdërojnë regjimin dhe disa prej pushtetarëve, në anën tjetër censurojnë studiues e krijues kritikë.
MekuliPresës mendon ndryshe, se duhet thënë e vërteta ashtu siç është. Ndaj besoj fuqishëm se publiku nuk do të zhgënjehet në fjalën e lire të këtij Agjencioni të pavarur, përkundrazi do të vazhdojnë përpara me: -kritikë për media dhe për retorikë, do të shërben si hapsirë informative në mënyrë të lirshme dhe të hapur, të japë kontributin për informimin e drejtë dhe përmbajtësor të publikut në mbarë hapsirat shqiptare, ngase informimi i drejtë dhe më kohë për një shoqëri funksionale dhe demokratike është oksigjen për publikun.

About admin

x

Check Also

Cikli : I Plotëfuqishmi dhe e madhërishmja!

Shkruan: Genta Petro Kaloçi “Ateisti që b/bisedon me Atë, quhet i çmendur....