Home / Të ndryshme / PAK FJALË PËR SULMIN ANTI-KOMUNIST TË BANDËS TË SALO BASHO VIQIT, MË 5 MAJ, 2018.

PAK FJALË PËR SULMIN ANTI-KOMUNIST TË BANDËS TË SALO BASHO VIQIT, MË 5 MAJ, 2018.

Shkruan: Fadil SHYTI

(Kur sulmohen kaq ashpér veteranét, sulmohen dhe heronjté e heroinat né varre,-kjo është turpi i demon-kracisë, feudal-kapitaliste)
REAGIM

“FËMIJËN E RRITË GJUMI, NJË POPULL, (GJEGJËSISHT, NJË PARTI,-NËNVIZIMI IM.) QË VETËM FLË,-VDES”!
(ISMAIL QEMAILI)

…NDONËSE, JAM INDINJUAR FORT, NGA SJELLJA TEJET ARROGANTE, ARMIQËSORE HULIGANISTE E BANDËS SALO BASHO VIQE, NDAJ SULMIT TË VETERANËVE TË LANÇ-re, TË PKSH, TEK MONUMENTI, “NËNË SHQIPËRI”, QË ME FLAMUJ DHE PANKARTA ME THIRRJE KOMUNISTE, ME FOTOGRAFI TË UDHËHEQËSIT MADHËSHTOR, ENVER HOXHËS, KUR PO E PËRKUJTONIN 5 MAJIN, (2018), -DITËN E SHENJTË KOMBËTARE, TË DËSHMORËVE TË ATDHEUT E TË KOMBIT SHQIPTAR; MEGJITHATË, NË ZEMRËN DHE NË MENDJEN TIME NDJEVA FORCA, E NDEJVA THELLË, ATDHEDASHURINË DHE RESPEKTIN E MADH NDAJ ATYRE BURRAVE DHE GRAVE TË MOSHUAR/A DHE PËRKRAHËSVE TË TYRE, -ATYRE, QË NGA VITET DUKESHIN SIKUR ISHIN TË LODHUR CA,-POR, NË ZEMRAT DHE SHPËRTËRAT E TYRE KISHIN DRITË, ISHIN TRIMA, DHE TRIMËRESHA, ISHIN, RINORË DHE RINORE, ISHIN TË PATHYESHËM DHE TË PATHYESHME SI DIAMANTET, TË CILAT SA MË SHUMË QË KALOJNË VITET, ATO BËHEN MË TË MREKULLUESHME, BËHEN MË TË PATHYESHËM MË TË PATHYESHME.
-ASHTU, ISHIN DHE JANË DHE DO TË JENË KURDOHERË, IDETË REVOLUCIONARE KOMUNSISTE,-TË TYRE DHE TONAT, TË GATSHËM KURDOHERË,-PËR NDERIMIN DHE RESPEKTIN E KOMANDANTIT LEGJENDAR , ENVER SHQIPOS DHE TË PARTIZANËVE DHE PARTIZANEVE DHE PARTIZANEVE DËSHMORE NË FUSHAT E NDERIT TË BETEJAVE PËR LIRI, BARAZI DHE DREJTËSI; NË ÇDO CEP TË ATDHEUT, PËR ÇLIRIMIN E KOSOVËS SË SHQIPËRISË DHE MË TEJ, NË SANXHAK, BOSNJË, ZAGREB, -ATO YJE TË IDEALEVE KOMUNISTE, PROLETARE, QË RANË DHE PËR ÇLIRIMIN E TË POPUJVE TË JUGOSLLAVISË DHE TË POPULLIT LIRIDASHËS SPANJOLL; SI ASIM VOKSHI XHAMAJL KADA, E SHUMË TË TJERË, NË BRIGJET E LUMIT, EBRO.
MENDOJ, NDESHJET NË BETEJAT POLITIKE PAQËSORE AKTIVE, PËRBALLË ARMIQVE DHE TRADHËTARËT E ATDHEUT; ME NAZI-FASHISTËT, “E RINJ”, PINJOLLË DHE PINJOLLE TË BASHKËPUNËTORËVE SPIUNËVE DHE MERCENARËVE TË MUSOLINIT DHE HITLERIT,
SOT, NESËR DHE GJER NË FITORE,-MESIGURI, NE KOMUNISTËVE DHE KOMUNSTEVE, DO TË NA JAPIN FORCA TË REJA, DO TË NA KALISIN PËR BETEJA NË LLOGORE, “TË BUTA” TË DEMON-KRCISË, FEUDAL-KAPITALISTE,-PËRBALLË REAKSIONIT TË BRENDSHËM DHE TË JASHTËM!
-SHOKË DHE SHOQE, KOMUNISTË DHE KOMUNISTE, TË PKSH-së, së -RE!
JU LUMTË PËR QËNDRESËN, NË MBTROJTJE TË DINJITETIN SHQIPTAR DHE KOMUNIST!
LAVDI ENVER SHQIPOS!
LAVDI DËSHMORËVE TË ATDHEUT!
POSHTË ARMIQTË! POSHTË TRADHËTARËT!
7 Maj, 2018

About admin

x

Check Also

Aktorja e famshme Irene Papas, vdiq si shqiptare!

-Do të mbetet e njohur për rolin e Penelopës, përkrah Bekim Fehmiut...