Home / Lajme / Një Lider si Albin Kurtin

Një Lider si Albin Kurtin

Blerim Metaj është

Një Lider si Albin Kurtin, e ëndërronë çdo shtet i Botës, sepse Albini është i pakorruptuar.
Lere që Albini nuk korruptohët, por ai është edhe i pa kompromis, kur është në pyetje çeshtja Kombëtare dhe fati i Popullit Shqiptar, brenda dhe jashtë kufijëve të Shqipëris.
Në fakt Albini është Lideri më Patriot i gjitha trojeve Shqiptare, dhe i cili i plotëson të gjitha kriteriet për të Qeverisur Shqipërin e Bashkuar.
Po ti pyesnim Shqiptarët e Preshevës-Metvegjës-Bujanocit, Shqiptarët e Maqedonis, Shqiptarët e Malit të Zi, dhe Shqiptarët nga Nënë Shqipëria, se a do e zgjedhnit Albin Kurtin për Liderin e tyre, padyshim që do e zgjedhnin!
Kosovën nuk kemi nevoj ta pyesim sepse Kosova e bëri Albin Kurtin, liderin me të votuar në vend.

S‘ka Babë, ka ide, po po… por Albini është “Baba” i ides.
Albini është vet ideja dhe truri i Rilindasve të vjetër, ai është fryma, zemra dhe shpirti i Shqipëris, por mbi së gjithash, ai është SHPRESA, shpresa për një Shqipëri të unifikuar, të bashkuar e të fortë.

About admin

x

Check Also

Prof. Farudin Hoxha: Si i ndërtoi Shqipëria 650 diga në të gjithë vendin dikur

INTERVISTA/ Akademiku Farudin Hoxha, parashtron rrezikun që mund të vijë nga amortizimi ...