Home / Opinion / NJË DITË ME PSD-në E SHPEND KAQUSHES

NJË DITË ME PSD-në E SHPEND KAQUSHES

Për të kuptuar Motivin që i shtyejti disa ish antar të LVV të ju bashkohen Kaqushes dhe PSD-së, vendosa vetëm për një ditë të bëhëm pjesë e kesaj organizate INEKZISTENTE, e cila dikur u themelua me të njejtin Motiv si LDK-ja, për të shtypur rezistencën e popullit Shqiptar, dhe për të zbutur kerkesën për Liri dhe Bashkim Kombëtar.
Sot kjo PSD, njejtë sikur atëherë e ka rrolin e njejtë, mbase vetem viti dhe shekulli ka ndryshuar, por Antishqiptarizmën e ka thellë në shpirt.
Sot kjo PSD që dikur u themelua për të iu hedhur hi syve Popullit Shqiptar, dhe për t‘i demtuar Lëvizjet Ilegale që vepronin në Mërgim për Liri/Bashkim Kombëtar, sot po e njejta PSD, veç se me 12 shqipfolës tjerë që ju bashkuan, po e lufton Lëvizjen Vetëvendosje, shpresën e vetme të Popullit Shqiptar, pra të vetmten Lëvizje e cila është për Liri dhe Bashkim të plotë Kombëtar.

Mbase desha të kuptoj më mirë se çka është puna e PSD-së, u interesova të lexoj plan programin e tyre, por atë nuk e gjeta fare!
Fillova kontaktin me disa antar të kesaj organizate, dhe i pyesja për Idealin Kombëtar, por ata këtë pikë nuk e tundnin fortë, thua se kjo nuk është çeshtje interesante!
I pyesja për Social Demokraci, por as këtë nuk e kuptonin fortë, ani pse thirrën në Social Demokraci!
(Vet themelimi i PSD në kohë të okupimit tregon se kjo parti ishte vetem një fasad, ashtu siç është edhe sot, mbase atë botë Demokraci nuk kishte, por vetem dhunë dhe terror mbi Popullatën Shqiptare, kurse soji i Kaqushës e Vllasit e shijonin edhe atë kohë në maksimum).
Mbase e prisja që nuk do të gjej asgjë të hajrit në këtë subjekt të “Kufomave” Trupave/Titiste, nuk u zhgenjeva shumë, por e kuptova atë që e kerkova!

MOTIVI I TYRE ISHTE ANTISHQIPTAR!

RROFTË LËVIZJA VETËVENDOSJE ????

About admin

x

Check Also

LËVIZJA VETËVENDOSJE DHE UNË

Shkruan: Bajram Binaku Ndjehem sikur jam unë kopja e origjinalit të Lëvizjes...