Home / Të ndryshme / NË VEND TË KOLONËS PESTË,DENOHEN ÇLIRIMTARËT !
UÇK
ushtria

NË VEND TË KOLONËS PESTË,DENOHEN ÇLIRIMTARËT !

Fotografia e Zëri i Kombit

 

Ajo qka ka ndodhur në Kosovë,gjat dhe pas Luftës,është një krim për heren e dytë ndaj shqipëtarve,e në veqanti kundër ushtarëve
dhe komandantëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.
Okupatori serb,ate që humbi me luftë,la pasardhësit e vet,Servilat, Spiunat dhe Tradhëtaret,që ta sulmojn,atakojn në mënyr perfide, tinzare dhe të pamëshirshme,ushtarët dhe komandantat e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Në çdo shtet të okupuar,që zhvillohet Luftë për Liri dhe Çlirim,aty përveq Luftës kundër Okupatorit,bëhet Luftë edhe kundër Kolonës së Pestë,e që jan spiunat dhe tradhëtaret.Dhe askund në botë, askush nuk i denon Çlirimtarët për spiunat dhe tradhëtaret, pse ka eliminue ,burgosur Kolonen e Pestë,si dëmtuse e Luftës,për Liri dhe Çlirim,përveq se kjo ka ndodh,dhe vazhdon akoma në Kosovë.

Në Kosovën e pas Luftës,dhe deri më tani,UNMIK-u,EULEX-i në bashkpunim me Servilat,arrestuan,gjykuan,denuan me dëshmi të fabrikuara,në kuzhinat e BIA-së serbe,ushtarët dhe komandantët
e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.Ushtarët dhe Komandantët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës,i denuan:UNMIK-u,Gjykata e Hagës, EULEX-i,dhe tani pritet ti gjykoj dhe denoj,edhe Gjykata Speciale, që është gjykatë eksluzive,vetëm për ushtarët dhe komandantat e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Kaluan afërsisht 18 vite,prej përfundimit të Luftës,asnjë spiun apo
tradhëtar,njerz nga Kolona e Pestë,nuk u arrestuan,gjykuan dhe denuan,për dëmet që ja kan shkaktuar,Luftës për Liri dhe Çlirim,
dëmeve të shkaktuara,ndaj popullatës civile shqipëtare,dhe tani
edhe mbas 9 vite shtet të Kosovës,spiunat dhe tradhëtaret,Kolona e Pestë,vazhdon të punoj,jetoj,dirigjoj,sundon,sepse që të gjith jan të punësuar,nëpër Instuticionet e ndryshme,të shtetit të Kosovës .

Kurse patriotat/et që lan edhe jetën luksoze nëpër perendim,ju përgjigjen thirrjes së Atdheut,për ti dalur zot,lan gjithqka atje dhe ofruan jetët e tyre,për Liri dhe Çlirim,nga okupatori serb.
E tillë është edhe personazhja jon,në kët rast Shqipe Mehmeti-Selimi ajo e cila,së bashku me babain Fatmir,tani të ndjer që lan metropolet e Gjermanis,dhe erdhën e u rreshtuan në UÇK-në.
Kontributi i saj dhe babait të saj,tani më i ndjer z.Fatmir Mehmeti,
në ZO të Drenicës njëhere,e pastaj në ZO të Karadakut,ishte një
kontribut jashtëzakonisht i madh,për UÇK-në dhe për Luftën.

Imer imeri nga Drenica,ka afërsisht 18 vite,që akuzon Hashim Thaçin,se ai qëndron mbas vrasjës së vëllaut të tij,Haki Imerit në vitin 1999 mbas lufte.Dhe kur Thaçi u bë President i Kosovës,me anë të kanunit,”Zgjidhen Dilemat”,dhe ky far idioti Imer Imeri,del
dhe tregon në TV KlanKosova,në emisionin e puntorit të BIA-së
serbe Baton Haxhiut,dhe deklaron se kët e kan burgosur në Shqipëri gjat luftës,dhe se e ka rrahur Shqipe Mehmeti-Selimi,
kto i paska mësuar,para dy tre muajsh se kush qenka kjo.
Sigurisht instruksionet i ka marrur,nga shkelsi i Kushtetutës së
shtetit të Kosovës,që shkel Policin,Prokurorin,Gjyqësin e shtetit
të Kosovës,dhe mirret me kanun Hashim Thaçi.

About admin

x

Check Also

DËSHMORIT LEFTER KOXHAJ     (  Komandant Teli  )

Nga: Genc Sefa-Lushnja Sot në njëzet e një vjetorin e rënies tënde...