Home / Të ndryshme / MBI TE GJITHA ATDHEU!

MBI TE GJITHA ATDHEU!

Sheradin Berisha

Relateret billede

 

 

Ne 21 vjetorin e renies!

– “Mbi te gjitha Atdheu” – keshu ka thene ne gjyq Fehmi Lladrovci!
– U burgos ne fillim te nentorit 1985 dhe u denua me 10 vjet burg!
– Me 20 shtator 1985 fejohet me Xheven, vetem 45 dite para arrestimit!
– 13 vjet me vone, me 22 shtator 1998, te dy rane deshmore ne vijen e pare te frontit!

About admin

x

Check Also

Bekim Fehmiu – aktori i famshem shqiptar.

Bekim Fehmiu (1 qershor 1936–15 qershor 2010) u lind ne Sarajevë, ishte...