Home / Opinion / Kur shumica e shqiptarëve do të mendojnë, punojmë dhe veprojmë shqip, Shqipëria do të jetë e bërë.

Kur shumica e shqiptarëve do të mendojnë, punojmë dhe veprojmë shqip, Shqipëria do të jetë e bërë.

About admin

x

Check Also

Ed(vini) ka rënë në dilemë

 Shkruan: Dritan Goxhaj E keni vënë re që sa herë në këtë...