Home / Lajme / KUDO NË BOTË FLAMURI SHQIPTAR VALON I LIRË,

KUDO NË BOTË FLAMURI SHQIPTAR VALON I LIRË,

Fotografia e Abdulla Mehmeti
Fotografia e Abdulla Mehmeti
Fotografia e Abdulla Mehmeti
Fotografia e Abdulla Mehmeti
Fotografia e Abdulla Mehmeti
Abdulla Mehmeti

KUDO NË BOTË FLAMURI SHQIPTAR VALON I LIRË, PËRVEÇ NË TROJET ETNIKE SHQIPTARE, NË MAQEDONINË VERIORE, GREQI DHE SERBINË ÇETNIKE

About admin

x

Check Also

 Mbështetje e fuqishme nga Amerika për Qeverinë Kurti/ Blinken sapo e tha me zë të lartë: “Kosova është partnere e palëkundur dhe e rëndësishme e SHBA-së”

Nga: Gëzim Mekuli Mbështetje e fuqishme nga Amerika për Qeverinë Kurti Sekretari...