Home / Lajme / I “fortë” është bërë Shpend Ahmeti bre!

I “fortë” është bërë Shpend Ahmeti bre!

Dje pati guxim Egzon Azemit me i thanë “Mshele gojën”, mua sot ma bën “Ec more mos me lodh me pallavra”!

Le ti dergon dikush Selam Shpend Ahmetit, kanë me iu dalë duçat një nga një, dhe ata duça kemi me ua qit na, Lëvizja Vetëvendosje!

Na keni pas lodhë me “Kulturë përparimtare” të Harwardit, kurse neve vonë e kuptuam se sa arrogant dhe të nivelit të ulët që jeni.
E di që ju dhemb e verteta dhe në mungesë të argumentit ju shprehëni në menyrë të tillë.

Do të përgjigjeni një ditë para Popullit e para drejtësis, se ka u pasuruat, ka i bët lekët kaq shpejt me ble Banesa, Kerre të reja, Lokale në Qendra të frekuentume, se si e keni Tradhëtuar votuesin, aktivistin, qytetarin edhe vet Prishtinën e krejt Kosovën.

About admin

x

Check Also

Një lajm i gëzueshëm dhe historik për shqiptarët vjen nga SHTËPIA E BARDHË

Nga: Ramazan Bekteshi Një lajm i gëzueshëm dhe historik për shqiptarët vjen...