Home / Lajme / Hajnat e luftes dhe paqës,Hashim Thaçit Xhavit Halitit dhe Bilall Sherifin!

Hajnat e luftes dhe paqës,Hashim Thaçit Xhavit Halitit dhe Bilall Sherifin!

Fotografia e Blerim Metaj

Blerim Metaj

Fletë-rrufe për mbajtësin e postës të Hashim Thaçit dhe Xhavit Halitit, Bilall Sherifin!

Ps: I vraftë rrufeja, ashtu siç ia kanë vrarë shpresën Kosovës.

“FLETE RRUFEE

Në Derën e Bilall Sherifit

Blall Sherifi, pëpos që s’mban fjalën e dhënë publike, ke guximin edhe të flasësh për IKJEN e Enerxhisë, Shpresës dhe Ardhmërisë së Kosovës!

Bilall, ambiciet Tuaja për pushtet dhe emër i ke ushtru dhe zhvillu me keqpërdorimin mbi besimin dhe pozitën e marrur në mënyrë abuzive!

Bilall, je pjesë e sundimit mbi hallexhinjtë dhe mbi kurrizin e një popullate jo vetëm të pafuqishme ekonomike, por edhe politikisht karrshi sfidave të kohës!

Bilall, ke keqpërdorë “autoritetin” (edhepse s’ke pas të drejtë morale karshi shumë aplikantëve) gjatë seleksionimit të kuadrove për konkurim të pozitave administrative në Administratën e Kosovës! S’ke qenë moralisht, e politikisht korrekt përballë intervistuesve! Ke favorizu persona të varrur politik përballë Juve(!), Klanit që ke bërë dhe je aktualisht!

Bilall, përkundër aderimit Tuaj në NISMA-tani e dje në PDK, …-fjalamania Jote, zhurma Jote dhe çirrja Jote me shprehje, fjalë dhe veprime, nuk përputhen me kërkesën dhe dinamikën e nevojave të qytetarëve të Kosovës!

Bilall, pa mohu kontributin Tuaj në të kaluarën, angazhimi Yt, në kuadër të argatllëkut ndaj sundimtarëve me praktikën aktuale, jetën në Kosovë e ka bërë të padurueshme!
Për këtë je pjesë e përgjegjësisë së paperspektivës deri në IKJE të vijimësisë së Trashëgimisë Kombëtare, për të cilën fillimisht je angazhu!

Bilall, të qenurit deputet, nuk të jep të drejtën -të paktën morale- të veprosh e shprehesh kuturu mbi të drejtën e legjitime të të tjerëve!

Bilall, Ti dhe shumë të tjerë që jeni pjesë e sundimit në Kosovë, keni jetu dhe respektu (!!!) ligjet dhe Legjislacionin Helvetik! Asgjë, asgjë ama fare hiq nuk keni marrë dhe transmetu nga përvoja dhe praktika e mirë aplikuese në Kosovën hallemadhe! Kjo nuk është faj i qëndrimit Tuaj dhe të tjerëve që keni qenë, jetu e vepru në Shtetin Helvetik! Faji Juaj është paaftësia e transmetimit të vlerave, përvojave dhe praktikave pozitive të zbatueshme ndaj nevojave të popullatës që keni “zhvat” votat!

……………..

Bilall, për këtë Javë, është kjo FLET RRUFE! Varësisht sjelljeve Tuaja do paraqesim fletë-Rrufetë tjera!

Pse jo, edhe Lëvdatat (!!!), në Gazetën e Murit!”

( Faik Racaj )

About admin

x

Check Also

ANTONY BLINKEN LAVDATA PËR OSMANIN DHE KURTIN: E ÇMOJ SHUMË LIDERSHIPIN TUAJ.

Nga: prof. Dr. Binak Maxharraj Maxharraj-Opozitës: Keni mbet si zhabat pa ujë…E...