Home / Opinion / EVROPA NAZI-FASHISTE ANTISHQIPTARE!

EVROPA NAZI-FASHISTE ANTISHQIPTARE!

Maj 20 2018
Nese Shqiptaret nuk e kanë verejtë deri më sot që Evropa është antishqiptare atëherë neve po jetojmë në një iluzion që quhet “Vater morgana”.

-Vater morgana është një Iluzion që të ndodhë në shkretirë ku je etur për ujë dhe të deftohët një oazë me ujë!

1) Në vitët e 80-ta Evropa kishte investuar që të rrëzoj Ramiz Alin nga pushteti, për të sjellur në pushtet dhëndrrin e Serbisë, Mumien Sali Berisha, që të shkatërroj gjithçka që kishte ndertuar Enver Hoxha.

2) Në vitët e 80-ta kur regjimi Jugosllav ia terhjekur Autonomin Kosovës Evropa nuk kishte reaguar, por ajo kishte reaguar kur Shqiptaret filluan ti kerkonin të drejtat e tyre, Evropa si pretekst kishte që “Jugosllavia duhet të ruhet” ani pse dihej botërisht që ky Monstrum “Jugosllavia” ishte pranë shkatërrimit, por qellimi i Evropës shihej nga lartë që ajo donte që Kosova të mbetet brenda Serbisë pas prishjes së monstrumit “Jugosllavis”.

3) Evropa Antishqiptare që sanksionon shtete për vogëlsira, kurrë nuk e ngriti zërin për padrejtësit që ju bëhën çdo ditë Shqiptarve në Maqedoni, Luginë e Malësi.

4) Evropa Antishqiptare e kishte pranuar Greqin në BE (EU) vetem pak vite pas masakrave që Greqia i kryejti ndaj Çamëve, dhe kurrë nuk ia kishte përmendur Greqis Gjakun e Shqiptarve që e kishte ne duar, por me atë Gjakë e kishte pranuar në Monstrumin e radhës “Bashkimin Europian” që shumë pakë dallon nga Jugosllavia në raport me Shqiptarët.

5) Evropa Antishqiptare i mesonte Shqiptarët të deklarohën si Serb për ti paisur me lejeqendrimi në Europ, gjithë kjo një marrëveshje e radhës me Serbinë për Kolonizimin e Shqiptarve në Europ.

6) Evropa Antishqiptare është përkujdesur që të vij në pushtet Kopili Ibrahim Rugova atëbotë, dhe tani Hashim Thaçi që ishin dhe janë kundër interesave Kombëtare.

7) Evropa Antishqiptare edhe sot e kesaj ditë i ledhaton Serbët, nuk ua përmënd Gjenocidin ndaj njerzimit e posaqërisht ndaj Shqiptarëve, madje është e gatshme edhe atë Serbi Kriminale ta pranoj në BE, pa e sanksionuar fare.

Kemi mjaftë arsye tjera për ta quajtur Evropën Antishqiptare, por deri atëherë uroj që Shqiptaret të zgjohën nga gjumi.

About admin

x

Check Also

ik syrgjynosu, sa me shpejt me mire!

Nga: Luan Baci 1 Tetor 2022 Ik nga kjo toke, ik aty...