Home / Opinion / ESAT PASHA U VARROS NË BEOGRAD, POR KU DO TI VARROSIM NE 80 DEPUTETËT TRADHËTAR?

ESAT PASHA U VARROS NË BEOGRAD, POR KU DO TI VARROSIM NE 80 DEPUTETËT TRADHËTAR?

Tradhtarët e Kombit që na e njollosen Marsin e Lavdis duke shkelur mbi gjakun dhe amanetin e atyre që ranë Heroikisht në Çlirimin e Tokave Shqiptare nga pushtuesi barbarë serbojugosllav.

Këta Tradhëtar me propagandat e tyre “STOP IZOLIMIT” e kanë mashtruar një Popull të tërë, të cilin vet e kanë vë në gjumë.
Demarkacioni (Tradhëtia) u votua, por Shqiptarët ende po presin para ambasadave për viza me braktis Atdheun e tyre të cilin ua kanë gërrdit po këta që bënin propaganda pro Demarkacionit, po këta që e votuan këtë Demarkacion, ua kanë gërrdit Kosovën po këta që thirrën në emer të luftës, kurse me 21 Mars e Tradhtuan Atdheun e tyre.

DORËZIMI I ÇAKORRIT

– 21 Marsi 2018, 80 Deputetë, nën Komandën e Kryeministrit Ramush Haradinaj dhe të ashtuquajturit President Hashim Thaçit, po ashtu nën presionin e ndërkombëtarëve pro-sllav, e shkelin Kushtetutën e R. Kosovës, Betimin që e dhanë si deputet për mbrotjën e Teritorit të Kosovës, dhe e votuan Demarkacionin me Malin e Zi, ku me të cilin Demarkacion Kosova ia fali Malit të Zi mbi 8200 Hektar të argumentuara, të faktuara e të deshmuara.

DORËZIMI I SHKODRËS

– 21 Prill 1913, ditën e hënë në mbrëmje, kur filluan diskutimet midis Esat Pashë Toptanit, Vukoviçit dhe Plambaçit. Me këtë rast u lidh një marrëveshje dhe u bë dorëzimi i drejtpërdrejtë i fortifikimit të Shkodrës.
Më një fjalë Shkodra iu dorëzua Malit të Zi, nga Esat Pashë Toptani, i cili poashtu ishte krah i luftës dikur, dhe në fund e Tradhtoj Atdheun e tij.

Dmth Historia po perseritet!
Por pse?

Sepse një Popull që e harron Historin e vet, ai popull është i mallkuar përgjithmonë

About admin

x

Check Also

Cikli : I Plotëfuqishmi dhe e madhërishmja!

Shkruan: Genta Petro Kaloçi “Ateisti që b/bisedon me Atë, quhet i çmendur....