Home / Lajme / Deklarata e Merkelit: Kosova ka një popull te mir por politikanet jan disa felliqesira, ata kan penguar invesitimet, vete ata kan bër pare

Deklarata e Merkelit: Kosova ka një popull te mir por politikanet jan disa felliqesira, ata kan penguar invesitimet, vete ata kan bër pare

Deklarata e Merkelit: Kosova ka një popull te mir por politikanet jan disa felliqesira, ata kan penguar invesitimet, vete ata kan bër pare.

Angela Merkel, kancelaria e Gjermanisë ka bërë një deklaratë interesante në lidhje me politiken Kosovare dhe dashurin qe ka ndaj popullit të Kosovës duke i vlerësuar lart si njerëz me moral të ngritur e punëtor të zellshëm.

“Qytetaret janë munduar shumë qe nga pas lufta, është e vërteta e hidhur se ata udhëhiqen nga disa injorant e të padijshëm qe për mendimin tim e kanë kapur shtetin”

“Te besojmë ndryshe sepse atje do të ndryshohet diçka, nuk është e drejt qe rinia te largohet sikur të mos ketë ekzistuar asnjëherë,

About admin

x

Check Also

Prof. Farudin Hoxha: Si i ndërtoi Shqipëria 650 diga në të gjithë vendin dikur

INTERVISTA/ Akademiku Farudin Hoxha, parashtron rrezikun që mund të vijë nga amortizimi ...