Home / Lajme / Çlirimi i shqiptarëve fillon duke u liruar nga këta 9 njerëz!

Çlirimi i shqiptarëve fillon duke u liruar nga këta 9 njerëz!

Gëzim Mekuli

– Janë 1.8 milonē shqiptarë që u janë nënshtruar dy njerëzve e një televizioni propagandistik siq është RTK.

– Në anën tjetër, në Tiranë, janë 3.6 milionë shqiptarë qe u janë dorezuar tre njerezve dhe 4 televizioneve propagandistike.

– Në Shkup janë 600.000 shqiptarë qe u jane dorezuar 2 njerezve 1 televizioni e nje religjioni.

– Ne Ulqin janë 200. 000 shqiptare qe i jane dorezuar nje personi, nje televizioni e dy religjioneve.

– Ne Lugine jane 150.000 shqiptare qe jane nen roberi te nje personi e te nje religjioni.

Jane pra mbi 7 milonë shqiptare qe sundohen jo nga Serbia, Mali i zi e Greqia.
Atëherë, janë 7 milonë shqiptarë që po poshterohen e po copetohen nga veç 9 njerëz e nga 6 mediume sllave propagandistike në gjuhën shqipe.

Çlirimi i shqiptarëve fillon duke u liruar nga këta 9 njerëz. PIKË!

About admin

x

Check Also

Prof. Farudin Hoxha: Si i ndërtoi Shqipëria 650 diga në të gjithë vendin dikur

INTERVISTA/ Akademiku Farudin Hoxha, parashtron rrezikun që mund të vijë nga amortizimi ...