Home / Opinion / Çirakët e dhjerokracisë berishjane pd. ps. lesheli shpk, ndjekësit e mi më të flaktë!

Çirakët e dhjerokracisë berishjane pd. ps. lesheli shpk, ndjekësit e mi më të flaktë!

 Nga: Genta PetritKaloçi

Dy fjalë çirakëve të berishizmit pd, ps, lesheli shpk për “ndjekësit” e mi!
Ndjekësit më të rregullt e më të zjarrtë të shkrimeve të mia jeni ju çirakët e fashizmit berishist që rrini fshehur prapa kotecit të fb e më sulmoni për të mbrojtur tutorët dhe ligësinë e përfitimeve tuaja të padrejta.
Më jeni qepur këmba këmbës, për çdo tekst, fjalë që shkruaj, por edhe unë shqelmin në fyt e bythëve, sipas rastit ju jap ashtu siç e meritoni.
Në rradhë të parë o loqeprerë të kastruar nga koka mes shpatullave, Unë si Genta nuk kam nevojë për ndjekës të asnjë lloji.
Ndjekësit, janë niveli më i ulët i zhvillimit të njeriut.
Ndjekësit, ajo që kjo fjalë përcakton, janë individë të kufizuar në mendime, botkuptime, fanatikë dhe naivë të çdo fushe, ideologjie, shkence.
Ndjekësit, janë pjesa më e dobët, molja e përparimit të ndërgjegjsimit dhe vetëdijes së njeriut.
Janë shtresa më e ulët e formimit të vetëdijes shoqërore.
Të kem ndjekës, më ofendon ekzistencën dhe llogjikën time. Nuk do i pranoja kurrë.
Janë kundër bindjeve të mia, bien ndesh me kultin e idhujve frymorë dykëmbsha.
Nuk ja lejoj vetes ndjekësit si puna juaj të paformuar, të pandërgjegjshëm e të pa vetëdijshëm.
Unë, si Genta nuk kam nevoj për ndjekës, as për lexues të më mbivlerësojnë apo të më nënvlerësojnë. Tutorët tuaj pd, ps, lesheli shpk kanë nevojë për lavdet, bolelëpirësinë tuaj, sepse boshllëku i brendisë së tyre duhet të kompensohet me sipërfaqësoren e servilizmit tuaj.
Unë nuk kam nevoj për të tilla poshtërsira. Kur e kuptoj ja them direkt pakënaqësinë time!
Të dy palët i kam në një thes, sepse vlerësimin nuk kam nevoj të ma japin ata që nuk kanë vetëdije, ndërgjegje, vetrespekt, por vetëm mosmirënjohje. Unë ja jap vetë Gentës vlerësimin tim me qëndresën dhe zgjedhjen time në anën e duhur të historisë dhe çështjes shqiptare.
– Përsa i përket çirakëve të berishizmit saloedlulushlikmona të pd, ps, leshelisë shpk kam për tu thënë dy fjalë.
Unë nuk dua e nuk kam nevojë për ndjekës!
Ndjekës ka nevojë vetëm çështja Shqiptare, shqiptarizmi në vend e në rajon të kaloj në kryefjalën e politikës, dipllomacisë, medias, shkencës, edukimit, kulturës, ndërgjegjsimit dhe përgjegjsisë së shqiptarit.
Nëse ju kujtoni se jeni ndjekësit e mi, ose kam ndjekës, atëherë djallëzia dhe shejtanlliku i tifozllikut berishist ju ka prekur rëndë qelizat dhe neuronet e kokës, se tru mesa shoh nuk keni që të llogjikoni në thellësi të gjërave o sipërfaqësorët e ligësisë.
Nëse mendoni se jeni ndjekësit e mi personal, menjëherë ndaloni së qënuri.
Nëse ju pala tjetër doni të përçani publikun duke më sulmuar nëpërmjet ndjekësve ose lexuesve, se gjoja unë i ofendoj ata me shkrimet, qëndrimet, analizat, këndvështrimet, denoncimet e mia atëherë, keni gjetur Adresën dhe Njeriun e gabuar për të bërë goditje të tilla. Të cilat as nuk i vë fare në rrefenenë e qënies sime.
Unë nuk jam si padronët tuaj të dhjerokracisë berishjane edlulushsalikmona që ju kanë ndjekës në formën e fanatikëve kokbosha. Ndjekës të qoskave partiake të dhjerokracisë njëkohësisht të kastruar që në gen për nga injoranca juaj si naivë, intelektuhalë, analë, akadelesh, pavarësisht grupit ose nëngrupeve që mund të bëni pjesë.
Berishizmit pd, ps, lesheli shpk për ndjekësit e mi?!
Ju në rradhë të parë më mirë të bëheni ndjekës të vetes, origjinës, pashaportës suaj shqiptare, që e tradhtoni prej tre dekadash në të gjitha format e mënyrat me ligj të shkruar e të pashkruar. Sepse Unë/Genta, s’kam nevoj për ndjekës kllufa një përdorimsha të dhjerokracisë suaj mjerane. Ndjekësit janë të parët që të lëpijnë kur punët shkojnë mirë. Të parët që të kafshojnë kur punët nuk shkojnë mirë. Të parët që të tradhtojnë e të parët që ja mbathin kur anija fut ujë.
Askush me vetëdije nuk ka nevojë për ndjekës kllufa si puna juaj.
Ndjekës të vetëdijshëm, të formuar, me shpirt, mëndje dhe zemër ka nevojë vetëm Shqipëria/shqiptarizmi!
Jo unë!
Nëse akoma nuk e keni kuptuar, atëherë as unë, as shkrimet e mia, as zoti i ateistes së madhërishme nuk ju bën derman.
Prandaj u drejtohem, ti bëni shërbim vetes të lexoni materialet që shpërndaj në këtë faqe që të ndërgjegjsoheni me ndjenjën kombëtare, për ti shërbyer atdheut, mëmëdheut, shqiptarizmës dhe jo mua e kujtdo qoftë si salikmonedlulush shpk.
Nëse keni ndërmend të bëheni ndjekësit e mi, Mooos Guxoni ta bëni, s’do ju lejoj unë!
Në vend të bëheni ndjekës, bëhuni në rradhë të parë ndjekës të vetes suaj të vetëdijshme e të ndërgjegjshme të identitetit tuaj kombëtar që e përdhosni përditë për një përfitim momental. Nëse e bëni këtë, kjo më mjafton e më tepron, sepse i bëni shërbimin më të mirë e më të madh çështjes së shqiptarizmit.
Gjithashtu, hapni sytë o kafshët me rroba se, Unë s’kam nevoj për ndjekës të tillë që s’dinë ku lidhet gomari nga miliona si puna juaj. Ata që ju i mbroni si avokat mbrojtës do ishte më mirë që të hapni sytë e vetes suaj se pollitika tridhjetvjeçare ju ka bërë synet lartë e poshtë pa pikë mëshire.
Tipa si ju çirak të berishizmit janë kllufa! Diçka të tillë e keni treguar, konfirmuar në këto tre dekada që s’jeni as për veten, as për shqiptarizmën, as shtetin, kombin, vendin e jo të jeni ndjeksit e mi.
Aman, jeni në metro ju?
Ndjekësit e mi??!!
Pika budallenjve si puna juaj që mundoheni të më sulmoni ndërkoh që, ja fusni vetes edhe më shumë me këto metodat tuaja qesharake infantile. Unë o berishjanë pd, ps, leshelistë shpk të kastruar, s’jam as kishë, as xhami, teqe, tempull e as nuk po organizoj ndonjë revolucion botëror që të kem nevoj për ndjekës budallenj. Ndjekës si puna juaj mish për top, siç ju përdor revolucioni i loqeprerëve blu mavi roz berishist salikmonedlulush shpk përditë kundra vetes, familjeve dhe vendit tuaj. Usht, bajga të pariciklueshme!!
Shkoni kullotni në qoskat e partiçkave të dhjerokracisë!
Mos guxoni të futeni në faqen, ose profilin tim se do ju marr me shqelmat e fjalës së lirë. Vetëm kjo na ka mbetur, ndërkoh që do duhej plumbi të pastroj gropën septike të dhjerokracisë suaj. Por, meqse plumbat na i keni grabitur me ligj, nuk kemi rrugëzgjidhje tjatër, do i përmbahemi këmbëzës së fjalës!
Usht, Bajga dykëmbëshe!
Foto ilustrim; nga publiçistika e F. Nolit, Vepra 3.

Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.

About xhzeqiri

x

Check Also

Elokuenca retorike e Ramës në OKB si mjet për fshehjen e krimeve serbe në Kosovë

Shkruan: Ramazan Bekteshi Ti, Edi Rama, në margjinat e sesionit të 77-të...