Home / Lajme (page 30)

Lajme

  Cezar Ndreu Shqipetaret. Serbet dhe Hebrenjte Pa u thare mire boja ne marreveshjen e Washingtonit Vućić i kerkon shtetit te Izraelit te mos beje njohjen e Kosoves Vucic harron se hebreu kroat, albanologu Milan Shuflaj u vra pikerishte nga ...

Read More »

Qeveria Trump është serbofile

Shqiptar Oseku Por ne jemi aq të vetindoktrinuar me idenë e “miqësisë së përjetshme”. Sa nuk shohim dallim midis qeverive Klinton, Bush, Obama, e Trump. Nuk ka fyerje më të rëndë për miqtë e vërtetë të shqiptarëve në Amerikë se ...

Read More »

Të hidhet poshtë paçavurja e Uashingtonit!

Medai Shaholli Shkruan;  Medai Shaholli Deputetët e parlementit të Kosovës e kanë për detyrë atdhetare nëse kanë një pikë ndërgjegje kombëtare, ta hedhin sa më parë në koshin e plehrave Marrëveshjen e Uashingtonit, si marrëveshje të tradhtisë së lartë kombëtare ...

Read More »

MINISHENGENI I KRYEMINISTRIT TË QEVERISË SË HAXHI TOPIT, AVDULLAH HOTI!!

 Mimoza Kusari-Lila Nuk është i panjohur qëndrimi i Kryemistrit të qeverisë së Haxhi Topit, Avdullah Hoti, lidhur me dëmet që ia sjellë Kosovës, MINISHENGENI, të cilin më 4 shtator 2020 në Shtëpinë e bardhë e pranon si pikën më të ...

Read More »

Inxhinieri që projektoi Ujmanin vërteton me dokumente se liqeni i takon Kosovës

 September 5, 2020   Ekspertë dhe hartues të projektit për ndërtimin e pellgut të Ujmanit, thotë se liqeni i takon Kosovës.Është njëri nga hartuesit e një projekti gjigant.Inxhineri Avdi Gjonbalaj, ka filluar angazhimin e tij në projektin për ndërtimin e pendës ...

Read More »

COVID-19:  Konfuzioni me testet RT-PCR

Dr. Fatime Imeri shpjegon: COVID-19:  Konfuzioni me testet RT-PCR   COVID-19 është sëmundje që e shkakton virusi me emrin SARS-CoV-2. Në pyetjen “A jam I infektuar me COVID-19”, përgjegjen e jep testi  RT-PCR. Në  pyetjen “A kam pasur më herët ...

Read More »

Vucici ne Konferencen e Shtypit sot ne Beiograd!

U TREGOJME PERMBAJTJEN E KONFERENCES SE SHTYPIT TE PRESIDENTIT TE SERBISE, VUCIC, LIDHUR ME MARREVESHJEN E DATES 4 SHTATOR NE WASHINGTON. SIKUNDER SHIHET NGA FJALA E TIJ NE ATE KONFERENCE SHTYPI, I VETMI PERFITUES NGA KJO MARREVESHJE ESHTE PALA SERBE, ...

Read More »

Joe Biden: Kosova duhet të jetë shtet i pavarur, jo pjesë e Serbisë

 4 Shtator 2020 Kandidati demokrat për president të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, tha se Kosova duhet të jetë një shtet i pavarur, e jo pjesë e Serbisë. Këtë koment e dha në Wilmington, të premten, derisa po ...

Read More »

Marrëveshja Trump e parealizueshme

  Nga Sadri Ramabaja 05. 09, 2020 Marrëveshja e tillë siç është publikuar, nuk është ligjërisht e parafuar sipas kritereve te Konventes së Vjenës për të Drejtën e Traktateve dhe si e tillë, ajo nuk është obligative. Mbeten në domenin ...

Read More »