Home / Intervista (page 4)

Intervista

Intervistë me veprimtarin nga Struga, Lebit Murtishi

UÇK

  Intervistë me veprimtarin nga Struga, Lebit Murtishi June 23, 2020 Portali Autokton, ka realizuar një intervistë me veprimtarin Lebit Murtishi.Ai në këtë intervistë flet për shumë çështje që e preokuptojnë atë në lidhje me zhvillimet në trojet shqiptare. Cila ...

Read More »

Heidegger: Veç një Zot mund t‘na shpëtojë

May 27, 2020 Më 23 shtator të vitit 1966, Rudolf Austein dhe Georg Wolff nga gazeta “Der Spiegel”, realizuan një intervistë me filozofin e shquar gjerman, Martin Heidegger. Me këtë rast, Heidegger insistoi që kjo intervistë të mos publikohej në ...

Read More »