Home / Lajme / Ambasadori amerikan ka një pyetje për Gjykatat: Edhe sa do të zgjasë rasti ‘Pronto’

Ambasadori amerikan ka një pyetje për Gjykatat: Edhe sa do të zgjasë rasti ‘Pronto’

Ambasadori amerikan në Kosovë, Philip Kosnett ka reaguar rreth rastit Pronto. Përmes profilit të tij zyrtar në Twitter, Kosnet ka shkruar se sa më i rëndësishëm rasti gjyqësor, po shihet se procedurat ligjore po zgjasin më shumë.

“Kur do të shohim ne progres në rastin ‘Pronto’ “, ka shkruar ambasadori.

Kujtojmë se Gjykata e Apelit ka refuzuar kërkesën e avokatëve për hedhje të aktakuzës në rastin e njohur si “Pronto”. Rrjedhimisht, Adem Grabovci dhe të tjerët do të gjykohen për këtë rast.

“Se a do të vërtetohet fajësia e tyre, mbetet të shqyrtohet gjatë fazave të ardhshme të procedurës penale dhe shqyrtimit kryesor të çështjes, e që në këtë fazë të procedurës penale fajësia nuk mund të supozohet as nga gjykata e as nga palët” thuhet në komunikatën e Gjykatës së Apelit të datës 31 maj 2019.

About admin

x

Check Also

Prof. Farudin Hoxha: Si i ndërtoi Shqipëria 650 diga në të gjithë vendin dikur

INTERVISTA/ Akademiku Farudin Hoxha, parashtron rrezikun që mund të vijë nga amortizimi ...