Home / Opinion / Ak.uza të rë.nda: “Hashim Thaçi mund ta vri.ste Albin Kurtin njëjtë si Behajdin Hallaqin”

Ak.uza të rë.nda: “Hashim Thaçi mund ta vri.ste Albin Kurtin njëjtë si Behajdin Hallaqin”

Ish anëtari i SHIK-ut, Naim Mifatri përmes një postimi publik në Facebook ka shkruar se presidenti Thaçi ka gënjyer kur thoshte se Albin Kurti është frikësuar dhe s’ka dashtë armën as uniformën.

Miftari mendon se Albin Kurti me siguri sot nuk do të ishte gjallë.

Postimi i plotë:

Sylejman Selimi ish shefi i shtabit të përgjithshëm të UÇK për Albin Kurtin:

“Ai ka pas qëndrim qe të ndalet në Likofc e Drenic por Baca Adem (Demaqi) ka thane qe ai duhet në Prishtine”.

Domethënë Hashim Thaçi gënjente siç gënjen gjithherë kur provokonte Albin Kurtin në parlament e Kosovës, kinse është frikësuar dhe s’ka dashtë ar.mën as uniformën.
(Me siguri sot Albini Kurti nuk do ishte gjallë do ishte dëshmor edhe pse do vritej pas shpinës nga vet Hashim Thaqi siç vran Behajdin Hallaqin e shumë tjerë)…

About admin

x

Check Also

Prof. Farudin Hoxha: Si i ndërtoi Shqipëria 650 diga në të gjithë vendin dikur

INTERVISTA/ Akademiku Farudin Hoxha, parashtron rrezikun që mund të vijë nga amortizimi ...