Home / Opinion / 40.000 veteranë të rrejshëm janë anti UÇK!

40.000 veteranë të rrejshëm janë anti UÇK!

8.200 hektarë tokë të dhuruara Mali të Zi janë anti UÇK

2.500 hektar tokë të dhuruara Maqedonisë janë anti UÇK

Gjykata Speciale është anti UÇK

Isa Mustafa Kryeministër, ishte anti UÇK

Koalicioni me Lista serbska është anti UÇK

Krijimi i “Zajednicës” është anti UÇK

SHIK-u ishte anti UÇK

Vjedhjet, shantazhet, abuzimet, dhe pasurimet në emër të luftës janë anti UÇK

Mos votimi i ligjit për viktimat e dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë ishte anti UÇK

Tragjedia (tradhtia) e Kumanovës është anti UÇK

Mos votimi i ligjit për Kodin civil është anti UÇK

Ekstremet fetare janë anti UÇK

Televizionet dhe portalet shqiptare të paguara nga Serbia janë anti UÇK

Gjykatat e korruptuara janë anti UÇK

Mosvotimi i Vetingut është anti UÇK

Mos votimi i ligjit të Lustracionit ishte anti UÇK

Dhe paramendoni krejt këta “Anti UÇK”, sot kanë fytyrë ta gjykojnë dikë për anti UÇK dhe anti Amerikan Turp.

Këta e kanë vetëm një problem, mungesën e pushtetit për të vjedhur dhe Vetingu, i cili duhet të votohet sa më parë.

Hekurani, i cili kërkoi falje për shkrimin e tij edhe mund të largohet por çka pastaj, ta zëvendësojmë me dikë nga ju,

Jo, jeni te gërditshëm!

Lavdinë e UÇK-ës s’mund ta mohojë askush! Është gjaku i dëshmorëve që e mbanë gjallë.

/Marrë nga FCB/

About admin

x

Check Also

SI TË ELIMINOHEN MOSMARRËVESHJET DHE PENGESAT MES POPUJVE DHE SHTETEVE BALLKANIKE PËR HAPJEN E PERSPEKTIVËS EVROPIANE DHE EUROATLANTIKE TË TYRE

Shkruan: Dr. Abdulla Mehmeti 12 gusht 2022 A k t u a...