Home / 2022 / august

Monthly Archives: august 2022

Bekim Fehmiu – aktori i famshem shqiptar.

Bekim Fehmiu(1 Qershor 1936 – 15 Qershor 2010) u lind ne Sarajevë,ishte aktori i parë shqiptari që lujati në teatrin e Serbis dhe Jugosllavis gjithashtu aktori i parë i Europës Lindore që ishte yll në Hollywood gjatë luftës së ftohët. ...

Read More »