Home / 2022 / juni

Monthly Archives: juni 2022

Bllokimi i zgjerimit në BE!

Shkruan: Medai Shaholli Edhe këtë radhë burokratët e Brukselit vazhduan si edhe herave tjera të thonë gënjeshtra pa fund për hapjen e negociatave si ‘kodra pas bregut’ për shqiptarët, se pasi ta bindim Bullgarinë për ta hequr veton do ju ...

Read More »

Vleresim real, që duhet ta ndihmoje Ramushin

Nga: Maki Maqedonci Canolli Haki Maqedonci për Ramush Haredinajn, njëvleresim real, që duhet ta ndihmoje Ramushin: Të isha afer aty do ta pyesja, pse s’të vrau pra ty Serbia? Mos të ruajti të ja falesh Çakorrin Cërnagorës? Pse si vrau ...

Read More »

Maja e plehut dhe udheheqja drejt vdekjes.

Nga: Luan Baci 27 Qershor 2022      Krekoset si kaposhi ne maje te mullarit te plehut kryeministri shqiptare Edi Rama, njejte si Berisha, per borxhet qe merr, per rregullimin e lulishteve te qyteteve, pa ngritur aktivitete prodhimi, pa qene ...

Read More »

Demokracia u huqur!

Shkruan: Medai Shaholli Demokracia dhe neoliberalizmi në Ballkanin perëndimor mbetet vendi ku ‘priten gishtat’ jo në publik por në prapaskenë! Tri dekada të përpjekjes për vendosjen demokracisë në trojet e tyre shqiptarët nuk e shijuan kurrë lirinë e premtuar por ...

Read More »

Rise of the Macedonian Greek Empire

Agron Dalipaj From the beginning the three brothers escaping from Argos in the Peloponnese, said to be from the house of Temenus, the great great grandson of Hercules, their names are Gauanes, Aeropos, and Perdiccus, to find their way and ...

Read More »