Home / 2022 / april

Monthly Archives: april 2022

PIKËLLIMI I RREJSHËM

Nga: Arflet Selmani Në varreza duke e çuar një të vdekur Flisnin ngadalë dy njerëz me njëri-tjetrin Se sa shumë ata e kishin dashur Kur ishte i gjallë atë të ndjerin – Ah sikur të mundej ai të thoshte një ...

Read More »

Plaku (Mere)Sali Gërdeci nuk dorëzohet!

Shkruan: Medai Shaholli Edhe pse DASH e shpalli person nongrata duke e rikonfirmuar këto ditë sërish se kanë prova për korrupsion gjatë qeverisjes së tij, por plaku i rrjedhur nuk dorëzohet nga ‘tërheqja e veshit’ përkundrazi, synon të rimarr kreun ...

Read More »

A po hapet shtegu rus drejt Ballkanit?!

Aktiv

Shkruan: Medai Shaholli ‘Open Ballkani’ është çelësi kallauz i hapjes së portave për ariun rus në Adriatik përmes sajesës së bashkëpunimit rajonal me protagonistë çetnikun Vuçiq dhe arumunin e Shqipërisë kryeministrin Edvin Ramu. Kjo është strategjia e pansllavizmit me arinj ...

Read More »

DY LAJME TË MIRA! 

Shkruan: Ali Mehmeti 26.04.2022  Pas humbjes së djathtës ekstreme në Francë, e njëjta ndodhi edhe në Slloveni.   Atje fitoi Robert Golob, në garë me kandidatin tjetër Janez Jansha, përkundër shumë lojërave të pista që u bënë kundër Golobit.   Robert Golob ...

Read More »