Home / 2022 / februar

Monthly Archives: februar 2022

Në mes të luftës!

Shkruan: Medai Shaholli Cili do të jetë epilogu i kësaj lufte mes lindjes dhe perëndimit, mes agresionit dhe luftës për liri mbetet të shihet se kush do të mposhtet dhe kush do triumfojë e mira mbi të keqen apo e ...

Read More »

EDHE NJËHERË RRETH KOLABORACIONISTIT Xhafer Deva

Nga: Fatmir Brajshori-Tushi E para, çka shumë pozitive ishte, është fakti që familjet kombëtaro-patriotike asnjëra, asnjë e vetme (pas ardhësit e tyre) nuk doli në publik dhe nuk e thanë një fjalë përkrahje dhe rehabilitimi për kuislingët e viteve 1939-1945. ...

Read More »

PSE SHPIRTI YNË NUK USHQEHET ME VLERA KOMBËTARE

Shkruan: Afrim Caka Të gjitha këto simptoma mund të paraqesin kolapsin e qenies sonë kombëtare si dhe pasigurisë së përgjithshme. Kjo mungesë rrodhi edhe për shkak të zakonit të bërjes së gjërave përgjysmë, që nga sistemi arsimor, politik, fetar, ngurrimi, ...

Read More »

GJYKIMI I PADREJTË

 Nga: Arflet Selmani ………………………. M’i lidhni duart Prangat m’i shtrëngoni Por zjarrin e atdhedashurisë Nuk mund të ma shuani – Më dënoni sa të doni Shqiptarët durojnë Por kurrë mos harroni Shqipërinë do ta bashkojmë – Ju nuk jeni gjykatës ...

Read More »