Home / Opinion / Reagim per emisionin ne “Presing” te TV 7

Reagim per emisionin ne “Presing” te TV 7

Per LPK flasin inkompetentet!
Ne “Presing” doli jo realja lidhur me formimin, punen dhe organizimin e LPK-se.
Natyrisht se nga diskutantet nuk pritej te pasqyrohej historia e LPK-se.
Jo pse diskutantet nuk kane qene anetare te LPK-se, por per faktin se nga ata nuk dihet zhvillimi.
Ata folen nga pozitat e veta dhe keshtu bene perzirje te fakteve, te organizimit te brendshem dhe te MP te LPK-së.
Keshtu p.sh. MP dhe organet qe kane dalur ne MP te LPK-se, ne Ujmir, nuk kane punuar as edhe nje jave. Tere udheheqja e leshon LPK-ne. Kryetari, z. Sylaj kalon ne LDK ne Zvicer dhe behet kryetar atje.
Hydajet Hyseni dhe Ram Buja kalojne ne LDK dhe behen nenkryetare (…).
Keshtu u likuidua udheheqja e dalur ne Ujmir.
Kete Mbledhje te Pergjithshme e kemi shpallur te pavlefshme dhe eshte organizuar MP tjeter e LPK-së.
(…)
Animet politike ishin baze e diskutimit.
Kishte perzirje te udheheqjeve dhe te grupimeve te krijuara
me udheheqjen legale te LPK-se.
Grupimet e parendesishme dhe puna fare e pa lidhur me LPK morren kohen e emisionit dhe dolen kryesore.
U shkua deri atje saqe te thuhet se theme!uese te LPK-se ishin mbi 100 grupime te vogela politike.
E dhene jo reale…!
Grupimet jashte struktures se LPK-se moren vend themelor. Me shume dolen grupet si udheheqese se Kryesia e LPK-se.
Doli se cdo gje paska qene kolegjiale…!
Po Kryetari, nenkryetari, sekretari dhe anetaret e Kryesise, cka ishin?
Figura!
(…)
Shembull:
Ku dhe kush i organizoje Mbledhjet e Pergjithshme te LPK-se?
Kush i udheheqi ato?
Si dolen organet udheheqese te LPK-se?
Takimet e KP te LPK-se jane mbajtur ne tre muaj nje here. Kush e udheheqi kete organizate midis mbledhjeve?
Kush i hartoje dokumentet e LPK-se?
Kush i leshoj komunikatat e UÇK-se?
Kur u themelua UCK?
Kur u themelu LPK dhe nga kush?
Kush dhe kur u be puci mbi LPK-ne?
Kush e shkaterroje LPK-ne?
Nuk doli asgje!
Folen inkompetentet.

About admin

x

Check Also

Merr “flakë” i gjithë Beogradi nga ajo që Albini tha në mediumin kroat për Vuçiqin dhe Putinin

20.12.2021 Në një intervistë për gazetën kroate, Vecernji List, kryeministri i Kosovës, ...