Home / Shëndetësi / RESPEKT – Mjeku nga Kamenica shëron sëmundjen e sheqerit për një ditë

RESPEKT – Mjeku nga Kamenica shëron sëmundjen e sheqerit për një ditë

Kirurgu nga Kamenica, Arber Morina, ka sjellë Risi shkencore në Kirurgjinë Matabolike, përmes një postimi në facebook ka njoftuar se Diabeti dhe Obeziteti tashmë shërohen përjetësisht me 99% sukses.
Ja postimi i plotë:

– DIABETI MELLITUS TIP-2 – (Insulinë dhe JO Insulinovartës), ose Sëmundja e “ SHEQERIT” – OBEZITETI MORBID, Trashja mbinormale TASHMË SHËROHEN PËRJETËSISHT me një teknikë Minimale Invazive me 99% SUKSES… LAMTUMIRË INSULINËS, dhe të gjitha MJEKIMEVE dhe KOMPLIKIMEVE nga DIABETI…

Pacientët dhe familjaret e tyre të interesuar të më lajmërohen në numrin tim personal: +38349600022 “Jeta është NJË, dhe shumë e BUKUR! Jetojeni atë me sa më pak komplikime të të mundshme!”

About admin

x

Check Also

SALIU JO QË NUK DO TË DËNOHET… POR SË AFËRMI DO TA KEMI KRYEMINISTËR

(Intervistë e supozuar me “Babalen” nga Vlora) I lodhur në takimet me ...