Home / Opinion / A VRITET DARDANIA… NUK E DIJA!?

A VRITET DARDANIA… NUK E DIJA!?

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

Shkruan: Afrim Caka

Shumë dialoge tezgash, teatro injorantësh dhe shumë parakalime puthadorësh….A votohet ky njëri, Arben Gashi! Ideja e tradhtisë së balansuar!Ku e kanë mendjen këta të LDK-së! Kjo gjë është reale, prandaj dalin tipa jo shqiptar.Në fakt, mund të jetë e vërtetë se e pavetëdijshmja nuk funksionon sipas një logjike të njëjtë me të mendimit të vetëdijshëm. Me ç’rast, do të duhet të pyesim:“Po sipas cilës logjikë atëherë punojnë politikanët e korruptuar? Por koha bëri të vetën dhe zbuloi fytyrën e Arbenit të vërtetë”.

Sa për vete, kurrë nuk kamë menduar se mendja ime është diçka më e përsosur se e tjerëve. Nuk mjafton vetëm të kesh mendje të shëndoshë, por kryesorja është të aplikosh mirë me shkrime. Perënditë janë lodhur me ne shqiptarët. Na thonë varret e rilindësve:

“Ngrehuni ta mbrojmë Dardaninë. Se Dardania mbeti vetëm në qafë të barinjve të Isa Mustafës”.

Qeveria e Abdullah Hotit (DULLES) erdhi në rrethana të turpshme që do të hyjë në analetë e Shtetit të Dardanisë si një pikë e errët LDK-ja e Isa Mustafës. Për pushtet nuk e zgjodhi mjetin qoftë edhe me faqe të zezë. Këta zgjodhën rrugën e kuislingut të Grenellkes, mikut të Serbisë. Në fakt njëra prej temave që mua më ka bërë të kutpojë se sa të ulët mundë të jenë Dullet, Mustafët, Gashët dhe politika e tyre e poshtër.

Rishfaqja e re, e Arben Gashit me një deklaratë të turpshme. Grenellka na tha:

“Duhet ta rrëzojmë qeverinë Kurti për 7 ditë!”

Pranimi i tradhtisë publikisht i udhëheqësit të grupit parlamentar të LDK-së i Arben Gashit të shndërruar në një vasal të PDK-së dhe shefit të shefave.

Grenelli duhet të shpallet person i padëshiruar në Dardani…

“Eh mallkuar qoftë kush e shpiku dhe votoi Dullen dhe Arbenin!”

Arben Gashi, atdheu është si kristali… Nuk shitet, as nuk blihet…

Si e shkatërruan LDK-në deputetët dinsëz e servil dhe pa tabanë kombëtar! Koha e maskarenjve… Fillojnë dyshimet, si hienat pas ngordhësirës Grenelljane për tradhti të madhe. Çift ideal, ndjenja e pa turpërisë. Gëlltisim tradhtinë me pabesinë e errësirës… mallkimi i kombit shqiptar të mbuloftë për jetë e mote.

Zbulojmë enigmat e seksit Grenelljan plotë ngutje me servilët e LDK-se. Rrufjanët tanë të mallkuar, tradhtia na polli, po vallë kush e solli brenda LDK-së. Se ky është qëllimi i Isa patericës dhe i Arben Gashit… O Perëndit. Apo duhet kërkuar një Perëndi tjetër!

Isa Mustafa mbledh deputetët, bëhen alenca me Grenellkin. Tradhtia mbretëron, populli po paguan. Simbolika e këtij flijimi me semantikën e saj mbulon tërë filozofin tragjike të njeriut të LDK-së për ta mbrojtur ekzistencën e vet, qoftë bredh duke kundërshtuar: Zotrat” cilitdo qofshin ata nga Amerika apo Brukseli.

“Nuk mund të rri dot pa folur, madje me zë të lartë, e madje duke dal disi edhe nga vetja, sepse etika e komunikimit duhet të marri qytetari në këtë vend… Por nuk mund të përmbahesh dot kur të del përpara një palo burrë, pa pikën e dinjitetit, pa pikën e lyrës, pa një minimum përgjegjshmërie ndaj peshës së madhe të detyrës si deputet i Republikës së Dardanisë, siç është ky njeri i pavlerë me emrin Arben Gashi!Arbeni të gjitha këto gjëra i ruante si diçka e vërtet të shenjtë, ndonëse këtë tradhti e ruanin vetëm sarhoshët e kafeneve. Sekretin e Grenellkes mikut të Vuçiçit e ruante plot afsh. 3%, Isa Mustafës pasi organizoi puçin institucional të rrëzimit të qeverisë Kurti dhe bashkë me Arben Gashin krijuan qeverinë e re të zotit Dulle!

Mund të jetë një imazh i 2 persona, mjekër dhe teksti

About admin

x

Check Also

Profesori amerikan: Dialogu me qëllim primar krijimin e Asociacionin vetëm sa i përkeqëson gjërat

Prof. David B. Kanin Lajmi i mirë për të ashtuquajturin dialog të ...