Home / Të ndryshme / YLLI MEÇE -YLL I SHQIPTARËVE !

YLLI MEÇE -YLL I SHQIPTARËVE !

 Nga: Zeqir DURAK

Ylli Meçe, me shkrimin tuaj faktografik

të titulluar “ZONJA KIM! NUK BËTË MIRË

QË LËNDUAT NDJENJAT E POPULLIT TIM,

PËR ENVER HOXHËN”, Ti, tregon dhe dëshmon

pakundërshtueshëm dhe fort  -se, Enver Hoxha

është  GJALLË!   Është gjallë e i FORTË -në jetë !

Ti, Ylli Meçe     me këtë shkrim tëndin në fjalë

i tregon dhe i vërteton tërë BOTËS      …dhe,

-edhe z. Kim amerikane, se shqiptari i vërtetë

ka qenë dhe është KRYEVLERË BOTËRORE !

Ti, YLLI MEÇE  me këtë shkrim-reagimn tënd

z. Kim amerikane, meritueshëm plotësisht

e bën …sa një mizë të vockël, apo sa një plesht

ndërkaq që, plotësisht meritueshëm -e ngritë

dhe e madhështon VETEN TËNDE lart e -aq lart

sa, këmbet, si Anteut të rrinë FORT në Shqipëri

e KOKA të ngritet -deri mbi QIELL lart !!!

16.10.2021

About admin

x

Check Also

Profesori amerikan: Dialogu me qëllim primar krijimin e Asociacionin vetëm sa i përkeqëson gjërat

Prof. David B. Kanin Lajmi i mirë për të ashtuquajturin dialog të ...