Home / Lajme / SHËRBIMET E HUAJA TË LIRA NE KOSOVË

SHËRBIMET E HUAJA TË LIRA NE KOSOVË

Open Photo

Nga:Hysni Gashi-Studius i Sigurisë!

Kosova si vend me i vogël territorialisht ne rajon dhe me numër të popullsisë, ndërkohë me numrin me të madh të shërbimeve të huaja, antishtetërorë dhe antikombëtarë. Këto shërbime që nga paslufta, ishin infiltruar si organizata të huaja kinse për ta ndihmuar Kosovën dhe popullin e saj, dhe vazhduan edhe sot e asaj dite me bashkëpontorë shqiptare të kamufluar nën petkun e analistëve e shoqërive civile e shoqatave e deri të përfaqsuesit fetarë. Mirëpo më së miri për këto shërbime e dinë njohësit e sigurisë në vend.

Ndërkaq para ca vite me një debat ne RTK, një njohës i sigurisë që nuk do t’ia publikoj emrin thoshte se: nëse nuk ndalen këto shërbime dikur do të jetë vone, madje ky i fundit ne atë kohë apelonte të qeveria Thaçi që të ndalen sa me parë ato shërbime. Megjithatë vërtet si duket u bë shumë vone siç thoshte njohësi i fushës se sigurisë, dhe tashmë veçse kanë lëshuar rrënje ne tv ne portale ne shoqëri civile ne shoqata të ndryshme ne bashkësi fetare e tj. Ndonëse, produkt i këtyre shërbimeve me se mirë vrahet përçarja, nxitja, urrejtja, presioni ne tv e portale ne marrëveshje të dëmshme me opinjon propagandistik për t’i kaluar ato, si psh: ne votimin e Gjykatës Speciale e Demarkacionin me presionin se nëse nuk votohen ato do të largohen SHBA-të e BE-ja nga Kosova e marrëveshje të tjëra të dëmshme, po ashtu me se miri e dëshmon edhe vendimi i me parë i qeverise Kurti dhe i tanishem për reciprocitetin me Serbinë çfarë presione ka nga këto shërbime për tërheqje nga atje. Për me tepër këto shërbime investuan edhe ne zhveshje dhe ne veshje ekstreme të rinisë sonë me indoktrinime fiktive e deri ne luftë ne Siri. Prandaj uroj kjo qeveri ta kthejë kokën nga këto shërbime ekstremiste dhe ne anën tjetër mënyra me e mirë për qytetarët është t’i anashkalojnë ato dhe mos të bien pre e propagandës se tyre.

About admin

x

Check Also

INTERVISTA/ Zef Brozi: SHBA shpalli ‘Non grata’ Berishën me informacione të tri dekadave! Tani Drejtësia shqiptare duhet t’ja konfiskojë pasuritë

Ish-Kreu i Gjykatës së Kasacionit në vitin 1994, flet nga SHBA: “Ja ...