Home / 2021 / september

Monthly Archives: september 2021

SHËRBIMET E HUAJA TË LIRA NE KOSOVË

Nga:Hysni Gashi-Studius i Sigurisë! Kosova si vend me i vogël territorialisht ne rajon dhe me numër të popullsisë, ndërkohë me numrin me të madh të shërbimeve të huaja, antishtetërorë dhe antikombëtarë. Këto shërbime që nga paslufta, ishin infiltruar si organizata ...

Read More »

KËNGA PËR ASTRIT SULIN

Prof. Arflet  Selmani Kënga jonë për Astrit Sulin, është këngë e kënduar nga thellësia e zemrës dhe e shpirtit. Gjatë këndimin përjetuam emocione të thella, njëjtë si kur këndon vëllau për vëllain e tij. Gjaku ujë nuk bëhet, ne jemi ...

Read More »

REGJISTRIMI I POPULLSISË NË MAQEDONINË VERIORE – 2021

Shkruan: Prof.DR. Abdulla Mehmeti (28.IX.2021) Kur operacioni statistikor shndërrohet në interes politik, numri i votuesve gjithmonë del më i madh se numri i përgjithshëm i banorëve! (Problemi kryesor në këtë shtet nuk është vetëm zvogëlimi i numrit të banorëve nga ...

Read More »

Kosova nuk guxon te gjynjezohet

Shkruan: Prof. dr.Muhamet Kelmendi Nga gjendja e krijuar ne Veriun e Kosovës, pas vendosjes se policise atje, si rrezulltat i bllokimit te rrugeve nga levizja kriminale serbe, e udhehequr nga klika e Beogradit, eshte thelluar dhe kane dalë ne siperfaqe ...

Read More »

“BABLOKI THEMELUES I NJË POLITIKE TË RREME”

Shkruan: Afrim Caka Bablokë: “Leshi i bardhë i fytyrës nuk ta mbulon dot faqen e zezë”. Rama, një kryeministër i lindur për të qenë skllav i Vuçiçit, siç thonë vëllezërit e tu dhe i gjithë opinioni botëror, “kryeministër i zgjedhur ...

Read More »