Home / Të ndryshme / O AGRON DALIPAJ I GJORË !

O AGRON DALIPAJ I GJORË !

Zeqir DURAKU

Enver Hoxhën e ka sjell në krye të Shqipërisë
LUFTA TITANIKE e tij -me pushkë në dorë
për Çlirimin dhe Lirinë e Shqipërisë
dhe të popullit shqiptar nga armiqtë e jashtëm
si dhe nga tradhëtarë e mërcenarë vendor, e jo

-askush tjetër sikurse aludon, jo vetëm ligësisht
ti, Agron Dalipaj në “Avantazh 31 Korrik 2021”!

. . .Dhe, këtë TË VËRTETË e di mirë e saktë
populli shqiptar;    e di edhe Historia. . .
e di këtë edhe BOTA mbarë;      . . .madje
këtë, edhe Agron Dalipaj e di mirë e tamam. . .!

. . .Dhe, e dinë edhe shqipfolësit sorollop të tij
e të tjerë shqipfolës si Agron Dalipaj   -posi. . .

të cilët, vetëm pas vitit 1990, kur mbetën pa ZOT
pos tjerash, . . .harruan të flasin edhe më si njerëz

dhe nisën të lehin si QENË e të pëllasin si LOPË!

01.08.2021

About admin

x

Check Also

INTERVISTA/ Zef Brozi: SHBA shpalli ‘Non grata’ Berishën me informacione të tri dekadave! Tani Drejtësia shqiptare duhet t’ja konfiskojë pasuritë

Ish-Kreu i Gjykatës së Kasacionit në vitin 1994, flet nga SHBA: “Ja ...