Home / 2021 / juni

Monthly Archives: juni 2021

Shkruan Prf.Dr: Muhamet Kelmendi Z. Grenel po del si “njohes” i historise se Betejes se Kosoves! Me urimin e bere z.Grenel ka treguar se nuk ka njohur per historine e Ballkanit dhe se keshtu ka rreshitur ne anen historise jo ...

Read More »

URIME DITËLINDJEN AKADEMIK REXHEP QOSJA

Shkruan: Fatlind Selmani Më 25 qershor të vitit 1936 lindi Rexhep Qosja, shkrimtar, kritik letrar, studiues dhe njëri ndër personalitetet më të rëndësishme të popullit shqiptar. Konsiderohet Rilindësi i fundit dhe mendja e pena më e ndritur shqiptare. Ka shkruar ...

Read More »