Home / Histori / Baca Adem Demaçi – Simboli i Lirisë

Baca Adem Demaçi – Simboli i Lirisë

May be a black-and-white image

17 – April-2021
Baca Adem Demaçi
Njëzeteshtatë dimra të gjatë;
Njëzeteshtatë vjet natë.
Njëzeteshtatë vjet në luftë me djall;
Njëzeteshtatë vjet vuajtje e mall.
Dhe vetëm një shpresë…
Një shpresë e vetme,
Që në buzë i kish’ mbirë
– ATDHEUN TA SHIHTE TË LIRË.
❤️gjithmonë do t’mbajmë në zemrat tona 🦅

About admin

x

Check Also

Sa të gënjyer ishim !

/ Intervist që ia vlen të lexohet e rilexohet/ Intervistë me ish ...