Home / Opinion / PRIRJA DESTRUKTIVE E SHQIPTARËVE: KUR NUK KE PUNË, LUAJE DERËN, OSE KRIJIMI I KAOSIT MË TË MADH NGA DY KAOSET MË TË VOGËL!

PRIRJA DESTRUKTIVE E SHQIPTARËVE: KUR NUK KE PUNË, LUAJE DERËN, OSE KRIJIMI I KAOSIT MË TË MADH NGA DY KAOSET MË TË VOGËL!

Çfarë djalli i shtyn politikanët dhe pushtetarët shqiptarë të jenë kaq shkurtpamës dhe destruktivë ndaj kombit të vet dhe të trojeve etnike të mbetura nën sundime të huaja?
Çfarë interesi mund të kenë shqiptarët, nëse nga shumë pretendojnë të bëjnë pak, nga dy të bëjnë një, e nga një në hiç?
Shteti i Kosovës nuk bëhet më shqiptar dhe më i fuqishëm nëse bashkohet me Republikën e Shqipërisë, para njohjes së plotë ndërkombëtare, por krijon pretekst të ri për shuarjen përgjithmonë të trojeve etnike, aktualisht me shumicë të banorëve shqiptarë, që përbëjnë një territor etnik jo më pak se territoret e sotme të Shqipërisë dhe të Kosovës, të dy shteteve shqiptare së bashku.

(16 prill 2021)

May be an image of map dhe tekst

About admin

x

Check Also

Sa të gënjyer ishim !

/ Intervist që ia vlen të lexohet e rilexohet/ Intervistë me ish ...