Home / Opinion / HYSNI GASHI:QEVERIA NE ARDHJE,DO TË JTË LW,LISTA E ZNJ.OSMANI DHE AAK

HYSNI GASHI:QEVERIA NE ARDHJE,DO TË JTË LW,LISTA E ZNJ.OSMANI DHE AAK

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Ndonëse Gjykata Kushtetuese votën e deputetit Etem Arifi e shpalli të pavlefshme,ku qeveria z.Hoti u rrezua,rrjedhimisht për t’i hap rruge zgjedhjeve të parakohshme e nacionale ne vendin tonë. Ndërkohë ne anën tjetër partitë politike filluan taketimet për koalicione parazgjedhore.Znj.Osmani ne anën tjetër u përjashtua nga klika e stervjetuar e LDK-së,vetëm se kjo e fundit e kishte mbajt premtimin e dhenë ne zgjedhjet e fundit.Mirëpo ajo që do të duhej të ishte se ç’do parti të garoj si e vetme të peshohet njëherë e mirë para sovranit. Me ç’rast ne anën tjetër pretendonit i këtyre zgjedhjeve sipas sondazheve dhe preferencës qytetarë është̈ LW dhe lista e Vjosa Osmanit ku rrjedhimisht kjo parti do ta formoj qeverinë.Mirëpo nëse nuk do mund ta formoj si e vetme,do të jetë edhe AAK ne koalicion. Ndërkaq,jo pse kjo parti është prefektë që do t’i fitoj zgjedhjet,porse partitë të tjera njëra pas tjetrës ne qeveri tashme energjia e tyre është e konsumuar e stervjetruar pa shpresë e perspektivë,ku edhe rrjedhimisht këto parti me qytetarin ne anën tjetër po e sjellin një forcë dhe energji tjetër ne pushtet. Prandaj,qeveria ne ardhje do të jetë LW.Lista e znj.Osmani dhe AAK.Kjo është̈ e vërteta ndërsa ndryshe që thuhet,janë̈ vetëm fontan deshira e llafe koti nëpër çajtore e ne TV që i kanë shndërruar disa tugjar të politikës.

About admin

x

Check Also

Sa të gënjyer ishim !

/ Intervist që ia vlen të lexohet e rilexohet/ Intervistë me ish ...