Home / 2021 / januar

Monthly Archives: januar 2021

THE KLA GJIROKASTRA OFFICER

makes a rare narrative about the Kosovo war Interview from journalist Linda Karadaku January 29, 2021 The Albanian officer, Dilaver Goxhaj, former Deputy Commander of the KLA General Staff, claims that the departure of his KLA comrades to the Special ...

Read More »

Drejtësia më e korruptuar në botë!

Kimete Berisha Drejtësia më e korruptuar në botë! Se çfarë ‘lloj’ Drejtësie ka ky vend tregon fakti se Kosova u shpall shteti më i korruptuar në botë, pas Tanzanisë dhe Gambisë. Kush e pruri Kosovën n’këtë derexhe? PRONTO mafia dhe ...

Read More »

DUHET THYER HESHTJA!

Në 30 vjetorin e vrasjes së Jusuf e Bardhosh Gërvallës dhe Kadri Zekës Deri sot kam heshtur rreth faktit që e njoh çdo faqe të dosjes hetimore të organeve gjermane. Kam heshtur edhe rreth asaj që kam mësuar nga këto ...

Read More »

ISHIN DHE MBETËN?!…

Shkruan: Fadil F SH Shyti (Parodi për neoballistët, -bijtë e tyre ldk-istét) – Këta horra dhe horre politike, titisto-sllobiste, po çirren; “kemi traditë institucionaliste”,-po thoné…?!!! Kur Kosova po digjej me zjarr e hekur, banda rugoviqe, vajtonte e mrekur… – Për ...

Read More »

I KUJT ËSHTË IBRAHIM RUGOVA REALISHT?!

  / Nga  arkivi i Diplomacia.dk/ Shkruan: Veton Podguri   21. 11. 2009 Gjatë punës sonë në teren, ne kemi konstatuar me besim të lartë se Rugova është i biri i një rrogëtari rom me emrin Ramadan që punonte në shtëpinë e ...

Read More »

VENDLINDJA NË RREZIK – MËRGATA THËRRET !

Aktiv

  Ali Mehmeti, Gjenevë, 28 janar 2021 Në kaosin juridik, të krijuar në Kosovë, tani e tutje mund të priten çfarëdo vendimesh nga institucionet e juridiksionit. Dhe si paradoks, në këtë situatë na futi ajo gjykatë që kishte për detyre ...

Read More »