Home / Opinion / HYPOKRIZIA E KRERËVE TË PDK-ËS

HYPOKRIZIA E KRERËVE TË PDK-ËS

Shtirën dhe ngrisin zërin kundër qeverisë Hoti. Këtë e bëjnë në parlament dhe në media dit e nat. Bërtasin dhe e “shkyejnë gërmazin” kundër një qeverie, nismëtarë të së cilës ishin vet.
Çfar hypokrizie klasike e pastër. Çdo shqiptar e din se qeveria Hoti është pjellë e krerëve të PDK-ës.
Si guxon një parti që pretendon se është bartëse e vlerave të luftës së fundit çlirimtare, t’a poshtëroj aq shumë popullin e atdheun ?
Ju mendoni që populli shqiptar “han” gjithëçka.
Të gjithë e dimë që ju krerë – të vjetër e të rinjë të PDK-ës, po e mbani në këmbë qeverinë Hoti dhe se jeni në gjendje që edhe me Serbinë të bashkëpunoni vetem e vetem t’mos lejoni ardhjen e ALBIN KURTIT në pushtet.
Juve të mjerë krerë të PDK-ës, përkrahja popullore në rritje ndaj Albinit ju tmerron.
E pa besueshme por e vërtetë, krerët e një partie të dalë nga lufta e luftojnë më shumë Albinin – të preferuarin e popullit së sa i luftojnë kriminelët serb !
Do të deshiroja të jem në ëndërr !
Zgjohu popull !

About admin

x

Check Also

Sa të gënjyer ishim !

/ Intervist që ia vlen të lexohet e rilexohet/ Intervistë me ish ...