Home / 2020 / december

Monthly Archives: december 2020

Viti i të pamoralëshmëve

  Afrim Morina Kaloi një vit, që më së shumëti tregoi fytyrëne të pamoralshme të shumicës së politikanëve, prandaj, dhe mund ta cilësojmë, si vitin e të pamoralëshmëve. Rëzimi i Qeverisë Kurti ishte i pamoralshëm dhe krijimi i Qeverisë Hoti ...

Read More »

MANDATI I TIJ – MANDAT I GJITHËKOHSHËM

 Shkruan; Akademik Rexhep Qosja   / RIBOTIM/ Adem Demaci, Baca Adem u nda nga jeta. Ndarja e tij nga jeta pikëlloi gjithë shqiptarët kudoqofshin ata. Adem Demaçi ishte dhe mbetet Baca Adem, i gjithëkohshëm në historinë e popullit shqiptar: i ...

Read More »

E MAJTA DHE E DJATHTA POLITIKE TË SHQIPTARËT

Shkruan; Dr. Musa Krasniqi 29 dhjetor 2020 Fatkeqësisht, tepër shumë shqiptar ende nuk e kanë kuptuar se ç’është e majta dhe ç’është e djathta në politikë. Në Evropë e sidomos në Skandinavi ku dhe jetoj e punoj tashme shumë vite, ...

Read More »

Keqëqeverisja krijonë situatë politike kaotike!

Arflet Selmani Tetov 29, 12, 2020   Një udhëheqës,drejtues apo përfaqësues shtetëror është njëjtë si puna e një dirigjenti, i cili kur e derigjon si duhet orkestrën dhe instrumentistët, ata luajnë muzikë të mrekullueshme.! Ndërsa nëse ai nuk i dirigjon ...

Read More »

Fundi pa lavdi i treshes Mustafa, Veliu, Hoti

Shpallja e zgjedhjeve të parakohshme nga Gjykata Kushtetuese e Kosovës e kapi në befasi partinë më të madhe që i prin koalicionit qeverisës, LDK-në. Këtë nuk e tregon vetëm fakti se qeveria Hoti u kacavjerr me thonj deri në momentet ...

Read More »

KUJDES!, MOS BIEM PRE E KURTHEVE GREKE.

Aktiv

Shkruan: Dritan Goxhaj Dekreti i miratuar nga parlamenti i Greqisë për shtimin e ujrave të tyre territoriale nga 6 milje në 12 milje, i cili shërben vetëm që grekët e greqisë e fillo grekët e shqipërisë të kalojnë në ekstazë ...

Read More »