Home / Opinion / DEPUTËT:PENDIM NUK ËSHTË JUSTIFIKIM

DEPUTËT:PENDIM NUK ËSHTË JUSTIFIKIM

Hysni Gashi3 
Ndonëse Gjykata Speciale ka filluar tashmë me një dinamik të ashpër të arrestimeve të Çlirimtareve.Sot u arrestua edhe zedhendsi UÇK-së Jakup Krasniqi.Ne anën tjetër kanë filluar edhe deputët të pendohen që votuan Gjykaten Speciale.
Ndërkohë këta deputët një ditë do të pendohen edhe për decentralizimin,demerkacionin,asocacionin e shumë marrveshje të demshme që i sollen vendit ne këto 20 vitë.
Mirëpo pendimi i tyre nuk është justifikim por është turpi me i mëdha ne këto dy dekada.Prandaj mënyra me e mirë për ta dhe për ne është të largohen sa me parë nga skena politike që mos të sjellin akoma me shumë marrveshje të dëmshme vendit!

About admin

x

Check Also

Sa të gënjyer ishim !

/ Intervist që ia vlen të lexohet e rilexohet/ Intervistë me ish ...