Home / Lajme / LIRI për BOIKENIN!

LIRI për BOIKENIN!

Billedresultat for sami kurteshi
Sami Kurteshi
Ndalimi dhe shoqërimi në komesariat të Policisë së Tiranës në mënyrë të kundërligjshme, pa asnjë arsye objektive e ligjore, është shkelje flagrante e të drejtave të njeriut nga policia shqiptare, e nxitur nga qeveria e frikësuar e Ramës, është rrëshqitje drejt diktaturës.
Ndalimi dhe shoqërimi, prangimi, arrestimi, burgosja e befasishme në hapësirën publike nga policia e shtetit pa vendim gjykate, pa arsye dhe arsyetim, pa asnjë sqarim, është rrëmbim, është kidnapim!
„Askujt nuk mund t‘i hiqet liria, përveç në rastet dhe sipas procedurave të parashikuara me ligj.“ (Neni 27 i Kushtutës).
„Liria e tubimeve paqësore dhe pa armë, si dhe e pjesëmarrjes në to është e garantuar.“ (Neni 47 i Kushtetutës).
Arrestohet kreu i VV-së në Shqipëri, Boiken Abazi

About admin

x

Check Also

Sa të gënjyer ishim !

/ Intervist që ia vlen të lexohet e rilexohet/ Intervistë me ish ...