Home / Lajme / ENVER SHQIPOJA ËSHTË GJENI!

ENVER SHQIPOJA ËSHTË GJENI!

(Në përkujtim të ditëlindjes së 112 të Enver HOXHËS)
Gjenitë, s’kishin mungesa,
S’ kishin, as dobësi,
-Jo, qe besa!…
Enver Shqipoja,
Ishte dhe kurdoherë,
Përjetësisht, shqiptarisht,
Do të mbetet, gjeni!
Lumë, që e pate,
Yll Drite, Komandant dhe burrë shteti,
Moj, Nënë Shqipëri?!
15 Tetor, 2020
https://www.youtube.com/watch?v=WBTzdATKxGw&fbclid=IwAR1WMlA2k1gTwyZtJhbRVFlxKrTqn_tUdqe2hnbtnt-R5p8rcHaEfpHWPLM

About admin

x

Check Also

Xhemil Zeqiri, veprimtar heroik i çështjes kombëtare shqiptare

/ Nga Arkivi i diplomcis.dk/ Epoka e Re, 24.01.2004 Prishtinë, janar – ...