Home / 2020 / oktober

Monthly Archives: oktober 2020

REPUBLIKA E PASHALLARËVE TË KOSOVËS!

Nga Sheradin Berisha Në shtetin e pashallarëve të Kosovës, shitet 1€ ari i tokës, ndërsa Ramush Pasha e blenë shumë më shtrenjtë arin! Ai i blenê 200 hektarë me 3.75 cent arin! Sami pashai i Skënderajt, thotë se janë 4 ...

Read More »

EMRAT E VENDBANIMEVE DHE RAJONEVE: GURISHTË-GJURISHTË, GJURICË-GJORICË-GJURICAJ, GORË-GORICË, ZAGORË, PODGUR, GURGURICË, PODGORICË DHE TË NGJASHME, KANË PREJARDHE TË NJËJTË NGA RRËNJA E FJALËS SHQIPE GUR

      Shkruan, Akademik Abdulla Mehmeti Tezë Kuptimi i fjalës gurishtë sipas Fjalorit të Gjuhës së Sotme Shqipe: Gurísht/ë,-a emër i gjinisë femërore; numri shumës; -a(t) [gurísht/e,-ja emër i gjinisë femërore; numri shumës; -e(t)], edhe si mbiemër; vend a ...

Read More »

DËSHTIM I KIDNAPUESVE MAFIOZË INSTITUCIONALË

 Shkruan, Sami Kurteshi 30,30, 2020 Prishtin Avokati i Popullit i Republikës së Kosovës sot ka bërë publik Raportin për rastin e shkeljes së të drejtave të shtetasit amerikan Tienmu Ma. “Raporti në fjalë argumenton se ka pasur shkelje të kryera ...

Read More »