Home / Lajme / KUR NUK IA DIN HALLIN VETVETES, BËHESH GAZI I BOTËS DHE FATKEQËSIA E KOSOVËS!

KUR NUK IA DIN HALLIN VETVETES, BËHESH GAZI I BOTËS DHE FATKEQËSIA E KOSOVËS!

A ka mundësi dikush t’ua sqarojë shqiptarëve cila është platforma e organeve të pushtetit, e Qeverisë apo Parlamentit, e ndonjë partie politike apo ndonjë institucioni të Kosovës, për përfundimin me sukses të bisedimeve me Serbinë fqinje, për tejkalimin e mosmarrëveshjeve dhe njohjen reciproke mes dy shteteve fqinje, me të cilën do të garantohej sukses më i mirë për zgjidhjen e të gjitha çështjeve të hapura për të cilat bisedohet vite me radhë me ndërmjetësim nga faktori ndërkombëtar (SHBA, BE), për të cilat ky faktor kritikohet vazhdimisht kinse ia mban anën Serbisë dhe me asgjë nuk e ndihmon shtetin e Kosovës dhe nuk ia mbron interesat popullit shqiptar? Urtinë popullore siç duket e kanë harruar një pjesë e politikanëve dhe analistëve nga Kosova, e cila thotë: “Kushti i parë i burrnisë është t’ia dish hallin vetvetes!”
Kosovo Parlament in Pristina
(10.IX.2020)

About admin

x

Check Also

Xhemil Zeqiri, veprimtar heroik i çështjes kombëtare shqiptare

/ Nga Arkivi i diplomcis.dk/ Epoka e Re, 24.01.2004 Prishtinë, janar – ...