Home / Opinion / A MUND T´I DUROJMË KREKOSJET E VUK DRAZHKOVIQIT APO FAKTET JANË NË ANËN E TIJ?

A MUND T´I DUROJMË KREKOSJET E VUK DRAZHKOVIQIT APO FAKTET JANË NË ANËN E TIJ?

Se kildebilledet
Shkruan: Fadil  Shyti
(E vërteta edhe nëse është e hidhur, atë duhet pranuar për ta tejkaluar, a është e mundshme kjo, mësa vijon?!
Unë them se po,-pse, jo?!
Të gjenden metodat,  me suksese të arrihet përmbajtja,-fitorja jonë, format s´kanë aq shumë rëndësi).
-Kjo anekdotë politike e Vuk Drazhkoviqit, i shul shqip i bie krekosje e palës armike, njëkohësisht kjo na detyron të shtrojmë pyetjen para nesh dhe për breznitë tona që do të vinë: vallë, Kosova i humbi betejat frontale të UÇK-së nga malet dhe ato nga qielli të NATO-s, në tavolinat e dredhive  “vëllazëri dhe interes”, gjatë bisedimeve politike- diplomatike euro-atlantike me shtetin armik, Serbinë Fashiste?!
1. Vallë, a është Republika e Kosovés, “Fitore e Pirros”?!
2. Kosova, është shtet pa  sovranitet.
3. Éshté shtet me “Zorrét” e Serbisé Fashiste, népér kémbét…
4. Éshté shtet pa Flamurin Kuqezi në institucionet e veta.
Se kildebilledet “Shqiptarët, kanë hequr dorë nga Flamuri Kuqezi”?!!!
11. Me këtë rast, dua t´ia përkujtoj Vukut “modern” se, ky z, i Kalimegdanit & CO  “i paskan bërë llogaritë pa hanxhinë”, apo “tregëtinë” nuk e paskan bërë jo me të zotin e shtëpisë, nëse vërtet kjo klasë politike qenka pajtuar me gjithë këto prapakthime, apo më sakt,-siç thotë ai:
“Ia paskan imponuar qarqet e fuqive të mëdha”?!
Një fakt mos të harrojnë serbët pushtues dhe miqtë e tyre kudo nëpër botë se, këto vendime-prapakthimesh historike, kurrsesi  nuk do t´i pranojnë shqiptarët atdhetarë dhe brezintë e tyre që do të vinë.
Lavdi déshmoréve té atdheut!

21 Gusht, 2020

About admin

x

Check Also

INTERVISTA/ Zef Brozi: SHBA shpalli ‘Non grata’ Berishën me informacione të tri dekadave! Tani Drejtësia shqiptare duhet t’ja konfiskojë pasuritë

Ish-Kreu i Gjykatës së Kasacionit në vitin 1994, flet nga SHBA: “Ja ...