Home / Lajme / MLADINA, si gjithmonë edhe kësaj radhe ka qeshë me qysh po i hyjnë në bythë Amerikës (kosovarisht Amelikës)

MLADINA, si gjithmonë edhe kësaj radhe ka qeshë me qysh po i hyjnë në bythë Amerikës (kosovarisht Amelikës)

MLADINA, si gjithmonë edhe kësaj radhe ka qeshë me qysh po i hyjnë në bythë Amerikës (kosovarisht Amelikës) shtete si Lituania, Rumunia, Polonia dhe Sllovenia e Janshës… Në fakt si i futen në bythë Mike Pompeo-s, ministrit të jashtëm amerikan në luftën e dëshiruar ekonomike kundër Kinës.
Elita qeveritare e Kosovës, me ata që i pret Haga e bashkë me median e me zagarinë tjetër plo-Amelikë, veçse janë me hundë e me buzë në bythë të Grenellit!

 

 

About admin

x

Check Also

INTERVISTA/ Zef Brozi: SHBA shpalli ‘Non grata’ Berishën me informacione të tri dekadave! Tani Drejtësia shqiptare duhet t’ja konfiskojë pasuritë

Ish-Kreu i Gjykatës së Kasacionit në vitin 1994, flet nga SHBA: “Ja ...