Skender Hyseni është figura më e rëndësishme, më e fuqishme, më markante, më impozante e më historike që nga dalja e LDK-së nga bolet e Lidhjes së Komunistëve të Jugosllavisë, domethënë që nga Ibrahim Rugova dekteri n’ditë t’sodit kur dizginat e saj i mban Isa i dergjavt.
Skender Hyseni është akademik mbi akademikë të LDK-së.
Skenda i mban maje mullari dhe kur të don i hedh kllum përtokë krejt anëtarët e Kryesisë së LDK-së, përfshirë edhe ata të Akademisë.
Me Skenden nuk ka, as si Skendo nuk ka.
Me qi nonën e nons as Kryesia e LDK-së, as Akademia, bile as Qeveria e Dullo Kullotit nuk mujnë m’ja gjetë qiftin e tij.
Na rrofsh, Skendo!
Imazhi mund të përmbajë: 1 person, ulur dhe Zmadho

About admin

x

Check Also

INTERVISTA/ Zef Brozi: SHBA shpalli ‘Non grata’ Berishën me informacione të tri dekadave! Tani Drejtësia shqiptare duhet t’ja konfiskojë pasuritë

Ish-Kreu i Gjykatës së Kasacionit në vitin 1994, flet nga SHBA: “Ja ...