Home / Opinion / Me festu po deshe festo, por me harru mos harro!

Me festu po deshe festo, por me harru mos harro!

Postim që i përshtatet çdo feste aziatike!
500 vjet shkollë shqipe nuk na lejuan!
500 vjet na primitivizuan!
500 vjet na asimiliuan!
500 vjet me dhunë na konvertuan!
500 vjet na masakruan!
500 vjet nënat dhe motrat tona i dhunuan!
500 vjet historinë tonë e shkaterruan!
500 vjet tokat tona i coptuan!
500 vjet si kafshë na konsideruan!
Sot pa qenë fare të pushtuar, ne i mbajm festat e tyre, primitivizmin e tyre dhe dogmat e tyre. Madje ua kryejm misionin e tyre asimilues për bukuri.
Me festu po deshe festo, por me harru mos harro!

About admin

x

Check Also

INTERVISTA/ Zef Brozi: SHBA shpalli ‘Non grata’ Berishën me informacione të tri dekadave! Tani Drejtësia shqiptare duhet t’ja konfiskojë pasuritë

Ish-Kreu i Gjykatës së Kasacionit në vitin 1994, flet nga SHBA: “Ja ...