Home / Lajme / Asnje arme me te fuqishme Serbia dhe Greqia nuk kane pasur kunder neve Shqipetareve sesa perdorimin e islamizmit, permes hoxhallareve te saj serb, rus, bullgar!

Asnje arme me te fuqishme Serbia dhe Greqia nuk kane pasur kunder neve Shqipetareve sesa perdorimin e islamizmit, permes hoxhallareve te saj serb, rus, bullgar!

Programet gjenocidale te bera kunder neve nga kisha ortodokse serbe, greke dhe ruse, te cilat qeverite shovene i zbatuan, permes hoxhallareve te tille!
As dikur, kur s’kishim shtete, e per fat te keq as sot kur kemi dy shtete, nuk jemi ne gjendje sepse skemi zyrtare te duhur, qe ta mbrojne Kombin dhe Atdheun tone!
Imazhi mund të përmbajë: 3 njerëz, njerëz që qëndrojnë dhe tekst

About admin

x

Check Also

INTERVISTA/ Zef Brozi: SHBA shpalli ‘Non grata’ Berishën me informacione të tri dekadave! Tani Drejtësia shqiptare duhet t’ja konfiskojë pasuritë

Ish-Kreu i Gjykatës së Kasacionit në vitin 1994, flet nga SHBA: “Ja ...